Πάτρα 3 παιδιά – Λαμπρόπουλος: Υπάρχει εικόνα για το κίνητρο αν αποδειχθεί δολοφονία ο θάνατος της Μαλένας (VID)

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που έχει ασχοληθεί επισταμένως και ενδελεχώς με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, που διαφαίνεται ως το έγκλημα του αιώνα με δράστιδα την 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει ήδη προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, αναφέρθηκε στον θάνατο της Μαλένας το 2019.

Ήταν το- πρώτο χρονικά και μεσαίο ηλικιακά- παιδί της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή το 2019, σε μια περίοδο που οι σχέσεις Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη ήταν καλές και δεν φαίνεται να υπήρχαν εντάσεις.

Όπως είπε, λοιπόν, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το απόγευμα της

Πέμπτης 7ης Απριλίου στην εκπομπή του MEGA, Live News, «έχουμε μια εικόνα τι μπορεί να εξηγεί αν πρόκειται για δολοφονία ο θάνατος της Μαλένας, καθώς μέχρι τότε το ζεύγος είχε άριστες σχέσεις…».

Ερωτηθείς σχετικά από τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος απάντησε:

«Υπήρξε κάποιο πρόβλημα ότι το ζήτημα αυτό μπορεί να προκαλούσε διάσπαση του ζευγαριού… με το κίνητρο θα μπορούσε να είναι το ότι η θεραπεία της Μαλένας ήταν πολύ πιο σύνθετη από ό, τι πίστευαν αρχικά».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα μετά το 11:00 του παρακάτω βίντεο:

Αυτό είναι το άλλοθι που δίνει η αδερφή της για την Ίριδα

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, το άλλοθι που θα δώσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, περιέγραψε στην ίδια εκπομπή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σημειώνεται, πως αιτία θανάτου της Ίριδας έχει καταγραφεί ένα σπάνιο πρόβλημα καρδιάς. Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι την κρίσιμη ώρα, συγκεκριμένα στις 7 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, η 33χρονη και η αδερφή της άκουσαν έναν ήχο από το μωρό, σαν μικρή γκρίνια, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News», στο MEGA.

Τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε και πήγε στην κούνια, έβαλε την πιπίλα στις Ίριδα και ξαναγύρισε πίσω.

Η Ίριδα εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της στις 11:30 το πρωί της ίδιας ημέρας.

Οι πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι η αδερφή της 33χρονης θα υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλειψε από κοντά της μόλις 30 δευτερόλεπτα, προκειμένου να δει τι συμβαίνει με την Ίριδα, και κρίνει πως αυτός ο χρόνος δεν ήταν ικανός ώστε να προκαλέσει κακό στο παιδί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, – Λαμπρόπουλος, Υπάρχει, Μαλένας VID,patra 3, – labropoulos, yparchei, malenas VID