Πάτρα 3 παιδιά- Φίλος Μάνου:”Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Ρούλα τρελάθηκε και εξαφανίστηκε.Έπειτα γύρισε σπίτι με την Ίριδα και το μωρό πέθανε”

Εδικότερα,ο φίλος του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και εξήγησε πως συνέπεσε ο ξαφνικός θάνατος της Ίριδας με τον χωρισμό του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι της ηλικίας μας, εμφανίσιμος, καμία σχέση με ποδόσφαιρο. Είναι στην ευρύτερη παρέα αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι δεν ήταν «τύπου σχέση», αλλά κάτι πολύ σύντομο, για ένα βράδυ, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης

και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν χωρίσει, δηλαδή την περίοδο πριν χαθεί η Ίριδα».

«Ο Μάνος κατάλαβε κάτι για αυτήν την «σχέση» – δεν μου είχε πει τι συγκεκριμένα, γιατί ίσως ντρεπόταν – την πίεσε και η Ρούλα το ομολόγησε. Έτσι ο Μάνος έφυγε από το σπίτι και η Ρούλα τρελάθηκε. Εξαφανίστηκε, την ψάχνανε.

Και μετά που την βρήκαν, γύρισε σπίτι, ζήτησε την Ίριδα να της την φέρουν εκείνο το βράδυ, που είχε τραβήξει το τελευταίο βίντεο με την μπέμπα και την ίδια μέρα το μωρό πέθανε», τόνισε ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη με την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πηγή: iefimerida

Keywords
Τυχαία Θέματα