Μάνος Δασκαλάκης: «Η τωρινή του σχέση είναι παλιά γνωστή-Δεν το ξέρει η μητέρα της», αποκάλυψε ο Κουσουλός (VID)

Ο Πέτρος Κουσουλός με αφορμή αυτή τη δήλωση της-εν διαστάσει- συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου προέβη σε μία αποκάλυψη για τον Μάνο Δασκαλάκη!

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός:

«Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει.

Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα. Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής

της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση είναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τα όσα είπε ο Π. Κουσουλός στο παρακάτω βίντεο:

«Ο Δασκαλάκης έχει πιάσει τον… μαζί με την Πισπιρίγκου στο κρεβάτι» λέει πρώην σύντροφός της

Εξάλλου, στο Πρωινό του Ant1, μίλησε σήμερα ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα ανέφερε.

«Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό. Πλέον δεν το βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον Μάνο.

Με την κατηγορούμενη τα είχαμε πριν τον Μάνο. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο μήνες… γύρισε και μου είπε «άμα χωρίσουμε θα πιάσω τον τάδε και θα του πω για σένα τα πράγματα που μου έχεις εμπιστευτεί. Και ότι τον έχεις κατηγορήσει». Της λέω «Ρε Ρούλα με κοροϊδεύεις, με εκβιάζεις δηλαδή»; Μου λέει «δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ» αποκάλψε αρχικά ο ίδιος.

«Για τη μητέρα στις κηδείες δεν θα το έλεγες ότι έχει χάσει το παιδί της. Στην τελευταία κηδεία του παιδιού είχε έρθει πρώτα η σορός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από 10 – 20 λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα. Δεν την έλεγες και κλαμένη, λες και ερχότανε μια τυπική επίσκεψη.

Γνωρίζω για μια σχέση που είχε η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πιάσει τον… μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου στο κρεβάτι. Όχι με τον κουμπάρο που έχουνε βγάλει όλοι και λένε ότι είναι από την Κεφαλονιά», συνέχισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνος Δασκαλάκης, -Δεν, Κουσουλός VID,manos daskalakis, -den, kousoulos VID