Πάτρα – «Βόμβα» Σφακιανάκη: «Όταν τελειώσει η έρευνα, θα μας αφήσει άφωνους όλους»

Η αλήθεια θα λάμψει σύμφωνα με τον ίδιο και σύντομα η 33χρονη δεν θα είναι η μόνη κατηγορούμενη στο έγκλημα του αιώνα.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, προαναγγέλλει νέα στοιχεία που θα αναγκάσουν όπως λέει όλους εκείνους που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση να ομολογήσουν τα πάντα…

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία, γίνεται σοβαρή δουλειά, γίνονται μεγάλες έρευνες και η υπόθεση θα τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα. Όταν τελειώσει η έρευνα θα μας αφήσει άφωνους όλους» υπογραμμίζει ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Δείτε

το σχετικό βίντεο του MEGA:

Ιατροδικαστής Λέων: Η πορεία της κεταμίνης καταγράφεται από το φαρμακείο του νοσοκομείου

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον κ. Λέων, «η κεταμίνη είναι ένα φάρμακο το οποίο καταγράφεται σε ένα νοσοκομείο, από την πηγή του, δηλαδή το φαρμακείο μέχρι το σημείο που χορηγείται από ειδικούς γιατρούς. Είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από αναισθησιολόγους και εντατικολόγους. Η πορεία του φαρμάκου εντός ενός νοσοκομείου είναι και καταγεγραμμένη και μπορεί να ανιχνευτεί σε ποιο σημείο της αλυσίδας υπήρξε η παραμικρή απώλεια».

Όπως είπε, αν η διαδικασία της παράνομης προμήθειας της φαρμακευτικής ουσίας από ένα νοσοκομειακό ίδρυμα έγινε σε προγενέστερο χρόνο, τότε οι αναζητήσεις της αστυνομίας και των αρμόδιων Αρχών θα πρέπει να πάνε χρονικά πιο πίσω από το διάστημα νοσηλείας της Τζωρτζίνας.

«Εκτιμώ ότι η χορήγηση (κεταμίνης) καθημερινά θα ήταν δύσκολο να έχει γίνει», δήλωσε στην εκπομπή ο κ. Λέων, τονίζοντας ότι θα χρειαστεί

Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεισ
Τυχαία Θέματα
Πάτρα – Βόμβα Σφακιανάκη, Όταν,patra – vomva sfakianaki, otan