Πάνος Τριανταφύλλου: «Έχασα ώρες από τη ζωή μου περιμένοντας την αστυνομία χωρίς κανένα αποτέλεσμα»

Σε εκδήλωση γνωστού χώρου της Αθήνας βρέθηκε ο Πάνος Τριανταφύλλου και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου».

Ο αθλητής ξιφασκίας μίλησε για όσα καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας εξηγώντας τον λόγο που πια δεν ασχολείται παραπάνω με όσα συναντάει.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αντιμετωπίζω όλες τις δυσκολίες στην καθημερινότητα με πολύ χαβαλέ,

πολύ χιούμορ και σίγουρα με ευγένεια.

Δηλαδή όταν θα συναντήσω κάποιον ο οποίος έχει παρκάρει μπροστά ή έχει κλείσει μια ράμπα, πάρα μα πάρα πολύ ευγενικά θα του πω να μετακινήσει το όχημα του γιατί εμποδίζει. Θα με δει και εμένα αλλά νομίζω ότι με την ευγένεια κερδίζεις τον άλλον και σε ακούει».

«Δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω, αν και κάποιος θα πει πως έπρεπε να ασχοληθώ, γιατί όταν ασχολήθηκα μια – δυο φορές έχασα δύο με τρεις ώρες από τη ζωή μου περιμένοντας την αστυνομία να έρθει χωρίς να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Δηλαδή το να φάει ο άλλος απλά μια κλήση, δεν μου λέει κάτι».

«Εγώ δεν μπόρεσα να παρκάρω και εγώ έχασα τις ώρες από τη ζωή μου περιμένοντας μια αστυνομία. Ας μη φτάνουμε δηλαδή εκεί πέρα και να καταλαβαίνουμε τον λόγο ύπαρξης. Είναι καθαρά θέμα παιδείας» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πάνος Τριανταφύλλου.



Keywords
Τυχαία Θέματα