Παναγιώτα Βλαντή: “Είναι άσχημο να σε βάζουν στη γωνία και να λένε ότι εσύ δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί μεγάλωσες”

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για το γεγονός ότι έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων καθώς και για τις διατροφικές της συνήθειες.

«Τις γυναίκες μας πιάνει πανικός ότι μέχρι κάποια ηλικία πρέπει να κάνουμε παιδί και να παντρευτούμε. Έχουμε γενικότερα ένα άγχος. Αυτό που λέω για τις νεότερες γυναίκες είναι μην εγκλωβίζεστε σε σχέσεις δυσάρεστες γιατί

πρέπει να κάνετε ένα παιδί. Είναι κάπως σαν να παγώνεις τον χρόνο και είναι πολύ δίκαιο για εμάς τις γυναίκες αυτό γιατί είναι άσχημο να σε βάζουν σε μία γωνία και να λένε ότι εσύ δεν μπορείς τώρα να κάνεις οικογένεια γιατί μεγάλωσες. Δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να γίνουμε γονείς. Κάποιος λόγος θα υπάρχει και επιτέλους να σταματήσουν οι ερωτήσεις γιατί δεν παντρεύτηκες και δεν κάνετε παιδιά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει περάσει μία γυναίκα.

Αυτή ήταν πάντα η ένστασή μου για τις ερωτήσεις που μας κάνουν οι δημοσιογράφοι. Το έβρισκα πολύ σκληρό γιατί δεν το λένε σε άντρα. Κάποιες φορές είναι πολύ σκληροί. Κάποιοι το σέβονται» δήλωσε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Γυμνάζομαι και τα τελευταία δύο χρόνια δεν τρώω κρέας και δεν μου λείπει. Κάτι που αναπνέει και ζει το σκοτώνουμε. Έχω συχνά σκαμπανεβάσματα στα κιλά μου» πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Παναγιώτα Βλαντή.

Keywords
Τυχαία Θέματα