Ωραία η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού, ωραιότερη η πρόκριση αν έρθει…

Η Τετάρτη ήταν μια μέρα με έντονο πράσινο χρώμα. Σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε, θα σκεφτεί κανείς ότι αναφέρομαι στην ενθουσιώδη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ και την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Θησείο. Όχι. Αθλητικό καθαρά το περιεχόμενο των παρακάτω γραμμών.

Άρα η αναφορά στο πράσινο έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» το μεσημέρι της Τετάρτης (21/06) έμαθε τον αντίπαλο του στον Β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο από την Ουκρανία) και το βράδυ της ίδιας μέρας παρουσίασε τις

φανέλες της ερχόμενης σεζόν, γυρίζοντας στην… συντροφιά της Adidas.

Ειδήσεις που αμφότερες προκάλεσαν ευφορία στους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς εκτός των άλλων αυτές σημάνουν και την… σέντρα για την νέα αγωνιστική περίοδο όπου στο «τριφύλλι» έχουν βάλει ψηλά τον πήχη. Αφενός για να πετύχουν ότι δεν κατάφεραν πέρσι στο φινάλε των playoffs, την κατάκτηση του τίτλου δηλαδή και αφετέρου μετά από πολλά χρόνια να υπογράψουν ξανά μια καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπου κι αν τελικά καταφέρουν να παίξουν. Αρκεί να παίξουν. Οι φανέλες ήταν εντυπωσιακές. Ειδικά οι… δίχρωμες που θα είναι και οι «βασικές» στη σεζόν. Είτε άσπρη φανέλα με πράσινο σορτς, είτε πράσινη φανέλα με άσπρο σορτς, η εικόνα ήταν… ελκυστική για τους χιλιάδες φίλους του «τριφυλλιού».

Όμως περισσότερο κι από τις εντυπώσεις για την νέα φανέλα, η κουβέντα της ημέρας ήταν η κλήρωση.

Αυτή που… χαμογέλασε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του, που πρέπει βέβαια να κάνουν τη σωστή δουλειά σε διπλούς αγώνες. Η Ντνίπρο δεν είναι φόβητρο. Ούτε καν τόσο επικίνδυνη όσο η άλλη υποψήφια αντίπαλος η Γκενκ!

Άρα; Άρα η πρόκριση μοιάζει κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη ώστε ο Παναθηναϊκός όπως κι αν έχει να βρεθεί σε ομίλου από Σεπτέμβριο.

Είτε σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ που είναι το δύσκολο σενάριο, είτε στο Europa που φαντάζει πιο πιθανό.

Ωραία λοιπόν η νέα φανέλα, ωραιότερη όμως θα είναι η πρόκριση αν έρθει γιατί ουσιαστικά από νωρίς θα έχει δώσει πολλά κέρδη στον Παναθηναϊκό, που προφακώς θα προκύψουν στην πορεία…

Keywords
Τυχαία Θέματα