Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο: «Μου είπαν ότι θα φύγουν τα σημάδια, δεν θέλω να το θυμάμαι»

Μεγάλη περιπέτεια που δεν θέλει να τη θυμάται χαρακτήρισε το τροχαίο ατύχημα που είχε η Χριστίνα Σούζη συνομιλώντας με την Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή μετεωρολόγος επέστρεψε στα καθήκοντά της, μετά το ατύχημα που υπέστη στις αρχές Ιουνίου, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της το οποίο αναποδογύρισε στην κάθοδο της Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Φαίης

Σκορδά στον ΣΚΑΪ, ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λέγοντας ότι θα φύγουν τα σημάδια στο πρόσωπό της.

«Καλημέρα, ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά, καλώς σας βρήκα. Μπορώ να σας πω κάτι πριν τον καιρό; Να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό που νοσηλεύτηκα εκεί. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι εκεί πέρα, όχι για μένα μόνο, για όλους. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να αυξηθούν. Κάνουν δουλειά ο καθένας για δέκα άτομα. Και επιπλέον να ευχαριστήσω την κυρία Κοτρώτσιου που με έραψε, με έκανε σταυροβελονιά, με έφτιαξε… Όλα καλά, δόξα τω Θεό. Θα φύγουν και όλα τα σημάδια μου είπε.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του και τον Ευαγγελισμό που όλοι προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για μένα και για όλο τον κόσμο που είναι εκεί. Θέλουν στήριξη όμως πολύ ακόμη. Έχουμε εκπληκτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό» ανέφερε σχετικά η Χριστίνα Σούζη.



Keywords
Τυχαία Θέματα