Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 68-62: Οι ερυθρόλευκοι πήραν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο

Οι ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν την φετινή τους ανωτερότητα καθώς κατάφεραν να «σβήσουν» την ήττα από τον α’ γύρο στο ΣΕΦ και με τη νίκη στο ΟΑΚΑ «κλειδώνουν» την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Basket League.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε για δεύτερη φορά φέτος να φύγει από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με το «διπλό»,

καθώς είχε προηγηθεί και η επικράτηση στην EuroLeague. Συνολικά αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη του Ολυμπιακού αυξάνοντας το φετινό σκορ στο… 4-1.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν για ένα ακόμη ματς εκείνος που έκανε την διαφορά στα ντέρμπι των «αιωνίων» δημιουργώντας τη δική του παράδοση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά σταμάτησε στους 18 πόντους (4/4δίπ., 1/3τρ., 7/7β.) κάνοντας άνω-κάτω την «πράσινη» άμυνα, ειδικά τις στιγμές που οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να «χτίσουν» μομέντουμ στο ματς.

«Κλειδί» στην τελευταία περίοδο ο Βεζένκοβ (13π., 14ριμπ.) Μάλιστα με αυτή τη νίκη κατάφερε να καλύψει και το -5 του αγώνα στο ΣΕΦ, κάτι που σημαίνει ότι στα εναπομείναντα ματς έχει το περιθώριο… άλλης μίας ήττας.

BASKET LEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Keywords
Τυχαία Θέματα