Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου…» – Η ειρωνική δήλωση της αδελφής της Ρούλας (VID)

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τονίζει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε έκνομη ενέργεια.

Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στην Πάτρα, μαζί με την μητέρα της και σε ερώτηση του ΑΝΤ1 σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, απαντά με ειρωνική διάθεση: «Περιμένω τη σύλληψή μου…».

Σημειώνεται ότι η αδελφή της 33χρονης ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια

της, ενώ από την πρώτη στιγμή δηλώνει βέβαιη για την αθωότητα της μάνας των τριών παιδιών που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Εν τω μεταξύ η Εισαγγελια ζήτησε να ανοίξουν ξανά οι φάκελοι των υποθέσεων των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας ώστε να εξεταστούν από την αρχή οι αιτίες θανάτων των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η 3,5 ετών Μαλένας πέθανε τον Ιούλιο του 2019 και η -μόλις 6 μηνών- Ίριδα, έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2020.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν ζητήσει να συνταχθεί από την αρχή, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια των δύο θανάτων, που σημειώθηκαν σε διάστημα 20 μηνών, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και βέβαια το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα