Ολυμπιακός: Η νύχτα που μίλησαν οι προσωπικότητες!

Τελικά η Μονακό αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και σαφώς περισσότερο υπολογίσιμη αντίπαλος από όσο θεωρούσε κανείς. Ζήσαμε μια καταπληκτική σειρά, με δύο σπουδαίες ομάδες και έναν 5ο τελικό «Do or Die» που είχε τους «ερυθρόλευκους» απόλυτους θριαμβευτές!

Ο Ολυμπιακός αν και σχεδόν για τρία 10λεπτα υπέφερε από τους εντυπωσιακούς και αθλητικούς Γάλλους στο τέλος βρήκε και τα μεγάλα σουτ, βρήκε και τα ψυχικά αποθέματα, είχε και την ποιότητα να πετύχει τον στόχο του.

Να στείλει στα ουράνια

τον κόσμο του και να ταξιδέψει στο Βελιγράδι προκειμένου να διεκδικήσει το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του! Εκεί όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Εφες Αναντολού με ζητούμενο την παρουσία στον μεγάλο τελικό κι από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι γνωστός.

Ο Ολυμπιακός είχε σε μεγάλη μέρα τον Μακίσικ που από την αρχή… κουβάλησε την ομάδα στα δύσκολα λεπτά του αγώνα, ενώ στο τέλος μίλησαν οι τεράστιες προσωπικότητες.

Τόσο τα σπουδαία σουτ του Ουάκαπ, όσο φυσικά και οι μεγάλες ενέργειες τόσο του Βεζένκοφ, όσο και του Σλούκα! Άλλωστε αυτά τα ματς είναι έτσι δομημένα ώστε τα σπουδαία ονόματα, τα βαριά χαρτιά κάθε ομάδας να κάνουν την «δουλειά τους».

Και οι παίκτες του Μπαρτζώκα την έκαναν στο ΣΕΦ, αλλά προφανώς θα προετοιμαστούν ώστε να την κάνουν κι επί σερβικού εδάφους. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάει ως φαβορί στο Βελιγράδι. Καλύτερα για τον ίδιο.

Δεν χρειάζεται να κουβαλήσει επιπλέον βάρος στις πλάτες του. Εκεί μαζί με τον κόσμο του προφανώς και θα ξέρει τι θα κάνει. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Όμως το final four αργεί ακόμη. Τώρα είναι η ώρα της χαράς τόσο για τους παίκτες του Ολυμπιακού όσο και για τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα