Οι δύο νέοι CEO του Ant1

Η Λίντα Γένσεν, η οποία διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις, όπως στο HBO, στο MTV και στο CME, ανέλαβε ως CEO του Ομίλου Ant1 εκτός των ελληνικών συνόρων.

Επίσης, 45 μέρες πριν από το Mundial, τον Οκτώβριο του 2022, έγινε η ανάθεση της θέσης του Chief Executive Officer Ελλάδος του Ομίλου Ant1

στον Γιάννη Παπαχρήστου.

Στο παρελθόν τη θέση του CEO του Ομίλου για την Ελλάδα και το εξωτερικό κατείχε ο προερχόμενος από το RTL Μπερτ Χάμπετς, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Τζόναθαν Πρόκτερ. Η θέση του CEO έσπασε στα δύο, εσωτερικού και εξωτερικού, με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τη Στέλλα Λίτου, η οποία κατείχε τη θέση της γενικής διευθύντρια της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Νοέμβριο του 2020 ο Γιώργος Λεβέντης είχε επανέλθει στον Όμιλο ως Chief Marketing Officer Ελλάδος, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια διευθύνων σύμβουλος για τις εταιρείες ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ΑΕ και ANTENNA STUDIOS ΑΕ. Φυσικά, όλες οι αποφάσεις στο τέλος έχουν την έγκριση του Θοδωρή Κυριακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα