Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, ο «Ντέλιας» (ξανα)μάγεψε!

Κρατήστε την ενέργεια – μαγεία του Κωνσταντέλια στη φάση του 1-0 από τον Νάρεϊ. Αφήστε... στην άκρη τον νέο σταρ του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος και βάλτε στη θέση του όποιο hot όνομα κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Παγκόσμιο στερέωμα.

Τον Μέσι, τον Μπαμπέ, τον Νεϊμάρ, τον Σαλάχ, τον Ντε Μπρόινε. Βάλτε εσείς όποιο όνομα θέλετε. Η φάση αυτή θα έπαιζε στα κανάλια όλου του πλανήτη για τουλάχιστον 20 μέρες.

Ο ΠΑΟΚ

πήρε μια τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη (2-0) κόντρα στην ΑΕΚ και εν πολλοίς την χρωστά στον «μικρό μάγο» του. Τον παίκτη που ήδη… τρελαίνει κόσμο και σίγουρα θα αφήσει εποχή με όλα όσα κάνει εντός των αγωνιστικών χώρων κάθε αγωνιστική.

Ένα πιτσιρίκι που δεν έχει πατήσει καν τα 20 του και κάνει… πράγματα και θαύματα έχοντας αναγκάσει πολλά μεγάλα club της Ευρώπης να στρώνουν χαλιά από εκατομμύρια ευρώ έξω από τα γραφεία του ΠΑΟΚ.

Ενός ΠΑΟΚ που ως τώρα αντιστέκεται σθεναρά… στις σειρήνες αλλά μάλλον όχι για πολύ. Άλλωστε ήδη τα ελληνικά όρια μοιάζουν στενά για ένα τόσο αυθεντικό ταλέντο.

Με αυτό τον μικρό μάγο λοιπόν μπροστάρη, ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν από την αρχή έως και το τέλος του αγώνα κυρίαρχος και μαζί με έναν άλλο νεαρό, τον Κουλιεράκη σε σπουδαία μέρα βρήκε κι ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη.

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ είναι στο -7 από την κορυφή και νιώθει ζωντανός στην υπόθεση πρωτάθλημα αφού οδηγούμαστε σε… καυτά playoffs.

Από την άλλη η ΑΕΚ πήγε στο ντέρμπι μάλλον αδιάβαστη και κινήθηκε σε ρηχά νερά γνωρίζοντας μοιραία την ήττα. Ελάχιστα απειλητική μόνο προς το φινάλε, δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα του Αλμέιδα που θαυμάσαμε στα περισσότερα φετινά ντέρμπι.

Και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε ξανά στο +4 από την 2η θέση και δείχνει να ξεπερνάει την κρίση του μερικές μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα