Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με… βόμβα Σλούκα!

Ποιος είπε ότι ένα... καυτό Σάββατο του Ιουλίου δεν μπορεί να βγάζει ειδήσεις; Βγάζει και μάλιστα «καυτές» ασορτί με το θερμόμετρο που έχει πάρει την ανηφόρα.

Μπορεί ο λαός να κάνει τα μπάνια του στις παραλίες όλης της χώρας, αλλά υπάρχουν κάποιοι που είναι… πίσω και δουλεύουν.

Ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Αυτό έκαναν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό που με… ντάλα ήλιο και σε συνθήκες καύσωνα έκαναν ακόμη πιο ζεστή τη μέρα μετά την συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα.

Η «αθλητική βόμβα του καλοκαιριού» μόλις έσκασε αφού η μέχρι πριν μερικά 24ωρα σημαία του νταμπλούχου

Ολυμπιακού ετοιμάζεται να φορέσει την πράσινη φανέλα την οποία θα ιδρώνει στα παρκέ τα επόμενα 3 χρόνια.

Η φήμη έγινε επίσημη πρόταση και η επίσημη πρόταση έγινε… το απόλυτο μπαμ των ημερών σε όλη την Ευρώπη.

Ο Σλούκας είπε ναι στην μυθική πρόταση που του έκανε το τριφύλλι, που με την σειρά του μετά την φετινή καταστροφική χρονιά έψαχνε την μεγάλη κίνηση για να επανέλθει στο προσκήνιο.

Αγωνιστικά και επικοινωνιακά αφού η απόκτηση του Σλούκα, που ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου έχει όλο το πακέτο γι’ αυτό που έψαχναν στον Παναθηναϊκό.

Αν οι πράσινοι πληρώνουν υπεραξία; Πιθανότατα ναι.

Όμως από την άλλη δεν μπορούσαν να αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς ο Σλούκι Λουκ ήταν… περιζήτητος γαμπρός σε όλη την μπασκετική Ευρώπη.

Το βέβαιο είναι ότι ο εξάστερος Παναθηναϊκός δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά, από την άλλη ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα αφού θέλει να δείξει πως παραμένει αφεντικό και όλα αυτά σαφώς και ωφελούν το ελληνικό μπάσκετ που θα ξυπνήσει από τον λήθαργο αφού μετά από χρόνια και οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι δείχνουν πανέτοιμοι για όλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα