Ο Ολυμπιακός έδωσε χρήσιμες οδηγίες για το Άμπου Ντάμπι
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Ο Ολυμπιακός μας δίνει για 4η συνεχή σεζόν το «παρών» σε φάιναλ φορ και το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους μας που είναι πάντα -και μαζικά- στο πλευρό μας!
Για να απολαύσουμε, όμως, όλοι αυτή τη μοναδική εμπειρία
Αναφορικά με τα εισιτήρια των αγώνων και τη συμπεριφορά των φιλάθλων:
Όλα τα εισιτήρια που διαχειρίστηκε η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξαντλήθηκαν.Επειδή σε προηγούμενα F4 έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο εξαπάτησης φιλάθλων μας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια στη δευτερογενή αγορά μέσω γνωστών και μη γνωστών πλατφορμών μεταπώλησης, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος εξαπάτησης των φιλάθλων. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαδικασία αυτή και σε περίπτωση προβλήματος δεν θα υπάρχει καμία προβλεπόμενη διαδικασία επίλυσης του.Φίλαθλοι του Ολυμπιακού που προμηθεύτηκαν εισιτήρια είτε από την Ευρωλίγκα, είτε από άλλες πηγές, δεν είναι βέβαιο ότι θα κάθονται στα τμήματα που έχουν κατανεμηθεί για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Θα υπάρχουν φίλαθλοι όλων των ομάδων σε όλες τις θέσεις του γηπέδου, όπως άλλωστε σε κάθε FΠαρακαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να ακολουθούν με μεγάλη ακρίβεια τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος είτε απομάκρυνσης από το γήπεδο, είτε επιπλέον σοβαρότερων κυρώσεων.Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την διαδικασία εισόδου των φιλάθλων του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τις θύρες εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο.Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για μια υπεύθυνη και αξιοπρεπή παρουσία, αντάξια του Ολυμπιακού και της ιστορίας του, όπως αυτές μας δόθηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών.
Οδηγίες
Το Άμπου Ντάμπι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στις τοπικές παραδόσεις και αρχές. οι Έλληνες φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν κόσμια συμπεριφορά, τηρώντας τους τοπικούς νόμους και τις ΤΟΠΙΚΕΣ συνήθειες. Υπάρχει μηδενική ανοχή σε θέματα χρήσης παράνομων ουσιών, καθώς και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι η χρήση ναρκωτικών ουσιών τιμωρείται με φυλάκιση έως ΙΟ έτη και με επιβολή χρηματικού προστίμου έως 50.000 Ευρώ, ακόμη και για μικρο-ποσότητες ναρκωτικών.
Μερικά παραδείγματα συμπεριφοράς που) μπορεί να οδηγήσουν σε σύλληψη και φυλάκιση είναι:
-η βιντεοσκόπηση ή φωτογράφηση ατόμων χωρίς τη συναίνεση τους,
-η εξύβριση (ακόμα και κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης) ή απρεπείς χειρονομίες,
-η φωτογράφιση δημόσιων κτηρίων, στρατιωτικών εγκαταστάσεων, Αστυνομικών τμημάτων,
Αστυνομικών οργάνων διότι θεωρούνται παραβίαση της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ασφάλειας,
-η υπέρπτηση drone σε περιοχές όπου δεν επιτρέπεται,
-η ανάρτηση περιεχομένου (κειμένου, φωτογραφιών) στο Διαδίκτυο που επικρίνει τις Αρχές, τους κατοίκους κ.ά.
Όσον αφορά την ένδυση, υπάρχει ανεκτικότητα έναντι της δυτικής κουλτούρας (π.χ. δεν απαιτούνται η κάλυψη της κεφαλής για τις γυναίκες ούτε μακρυμάνικα ενδύματα). Ωστόσο, σε δημόσιες υπηρεσίες και σε χώρους λατρείας, όπως στο μεγάλο τέμενος Sheikh Zayed που είναι και τουριστικό αξιοθέατο, εφαρμόζονται ενδυματολογικοί περιορισμοί.
Λόγω της ισλαμικής θρησκείας, απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δημόσιους χώρους. Επιτρέπεται, ωστόσο, σε ξενοδοχεία και ορισμένα εστιατόρια.
Σε περίπτωση ενοικίασης αυτοκινήτου από Έλληνες φιλάθλους, θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες οδικής κυκλοφορίας, καθώς υπάρχουν κάμερες παντού ενώ επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο στους παραβάτες (π.χ. για όρια ταχύτητας Κ.ά).
Επιπλέον όσων προαναφέρθηκαν, στο στάδιο Etihad Arena όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες καλαθοσφαίρισης, απαγορεύονται εντός του γηπέδου οι σημαίες, τα βεγγαλικά, τα λέιζερ, τα τύμπανα, οι ντουντούκες, φαγητά και ποτά, καθώς και το κάπνισμα, ακόμη και το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Όσοι φίλαθλοι καπνίζουν θα οδηγούνται εκτός γηπέδου. 1-1 μη συμμόρφωση στους κανόνες τοι) σταδίου επιφέρει σοβαρές κυρώσεις.
Η ομαδική μετακίνηση οπαδών προς το στάδιο (πορεία πεζή) θα πρέπει να αποφευχθεί για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις εδώ Αρχές.
Στο Αμπου Νταμπι λειτουργεί Ελληνική Πρεσβεία και το τηλ έκτακτης ανάγκης είναι το: +971 50 390 1820.
Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξουν συνεχείς ενημερώσεις από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είτε μέσω των επίσημων social media είτε με δελτία τύπου».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πιλότος συνοψίζει σε δυο λέξεις τι συμβαίνει όταν δεν βάζετε στο κινητό τη λειτουργία πτήσης
- Νίκος Γαλανός: Το πάθος του με τα χαρτιά – «Σταμάτησα γιατί έπρεπε να πουλήσω το αμάξι μου για να ξεχρεώσω»
- FM Gerapetritis in New York for UN Security Council meetings
- Μπιλ Γκέιτς: Αυτά τα τρία επαγγέλματα είναι ασφαλή από την τεχνητή νοημοσύνη
- Το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά
- Στο «στόχαστρο» οι ασφαλιστικές μετά τις καταγγελιες για την Εθνική Ασφαλιστική – Απέσυρε τις αλλαγές η εταιρεία
- Ο μόνος άντρας που δε λύγισε μπροστά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αρνήθηκε την πρόταση γάμου της για τα μάτια της “φίλης” της
- Φρίκη στη Λάρισα: Τα ντοκουμέντα που «καίνε» τη μητέρα για τη βάρβαρη κακοποίηση παιδιών
- Σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης για… κληρονόμους
- «Σιωπή των αμνών» για την μεταστάθμευση F-16 στη Ρουμανία! Θέμα νομιμότητας της αποστολής χωρίς έγκριση της Βουλής
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TheCaller
- Ζελένσκι μετά τη συνομιλία Τραμπ και Πούτιν: Δεν αναγνωρίζουμε κανένα έδαφός μας ως ρωσικό
- Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Σχένκεφελντ
- Ο Τάσος Χατζηβασιλείου εξελέγη ομόφωνα νέος Αντιπρόεδρος της IDU – International Democrat Union
- Ο Ολυμπιακός έδωσε χρήσιμες οδηγίες για το Άμπου Ντάμπι
- Αύξηση 14% των επιβατών στα 24 αεροδρόμια διαχείρισης ΥΠΑ για το α΄ τετράμηνο του 2025
- Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε βόλτα με πατίνι στον Πειραιά
- Πέθανε ο Νίκος Γαλανός: Έφυγε από τη ζωή ο «ζεν πρεμιέ» του ελληνικού κινηματογράφου
- Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής: Στο επίκεντρο το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο 2028-2034
- Προανακριτική για τα Τέμπη: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ εκτείνεται στις κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Η διαδικασία της συζήτησης στη Βουλή
- Η Ελλάδα δανείζεται φθηνότερα από τις ΗΠΑ σε βάθος μέχρι και 30ετίας

- Τελευταία Νέα TheCaller
- Ο Ολυμπιακός έδωσε χρήσιμες οδηγίες για το Άμπου Ντάμπι
- Αύξηση 14% των επιβατών στα 24 αεροδρόμια διαχείρισης ΥΠΑ για το α΄ τετράμηνο του 2025
- Η Ελλάδα δανείζεται φθηνότερα από τις ΗΠΑ σε βάθος μέχρι και 30ετίας
- Πέθανε ο Νίκος Γαλανός: Έφυγε από τη ζωή ο «ζεν πρεμιέ» του ελληνικού κινηματογράφου
- Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε βόλτα με πατίνι στον Πειραιά
- Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Σχένκεφελντ
- Ο Τάσος Χατζηβασιλείου εξελέγη ομόφωνα νέος Αντιπρόεδρος της IDU – International Democrat Union
- Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής: Στο επίκεντρο το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο 2028-2034
- Προανακριτική για τα Τέμπη: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ εκτείνεται στις κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Η διαδικασία της συζήτησης στη Βουλή
- Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αίτημα προανακριτικής για τα Τέμπη
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ναρκω-δέματα με κούριερ: Εισάγουν ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου
- Η τροπολογία υπέρ της διαφθοράς και η αμηχανία για την Προανακριτική
- H «μάχη» των αιγιαλών: Οι καταγγελίες για τις παραλίες έβγαλαν λαβράκια
- Σπετσοφάι δια χειρός Γιώργου Τσούλη
- Ο διαγωνισμός για το στρατόπεδο Γκόνου
- Προς δημιουργία γραφείων κλινικών μελετών στα μεγάλα νοσοκομεία
- Η Ρουμανία, η έκπληξη του Νίκουσορ Νταν και οι ανοιχτές προκλήσεις της Ευρώπης
- Συνταγή: Σπιτική πίτσα ταψιού
- Οι χρονικές συμπτώσεις του Ιουνίου, ο Τσίπρας και το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ