Ο Μητσοτάκης «ζήλεψε» Βενιζέλο! Όταν ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για «εκτσογλανισμό της κοινωνίας»

Η φράση «εκτσογλανισμός της δημόσιας ζωής», που είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, Τετάρτη 13/07, στη Βουλή αναφερόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και Χριστόφορο Βερναρδάκη, έχει ξαναειπωθεί από πολιτικό πρόσωπο…

Ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος στην Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

στις 22 Δεκεμβρίου 2013, ανέφερε, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, πως «καλλιεργούν το υπόστρωμα του εκχυδαϊσμού και του εκφασισμού της κοινωνίας. Για την ακρίβεια, θα μου επιτρέψετε να πω μια λέξη και ζητάω συγνώμη από εσάς και τους ακροατές μας, του εκτσογλανισμού της ελληνικής κοινωνίας. Του εκτσογλανισμού».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο γνωστός τσελίστας και άλλοτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μάνος Επιτροπάκης ήταν αυτός που θυμήθηκε το εν λόγω στιγμιότυπο, σχολιάζοντας τα εξής στα social media:

«Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μπορεί να μην είναι πλέον στην Βουλή, το πνεύμα και ο λόγος του όμως δεν έχουν φύγει ποτέ. Ο ΠΘ σήμερα μίλησε για τον Εκτσογλανισμό, με αφορμή τις χυδαιότητες Βερναρδάκη. Ας θυμηθούμε την πρεμιέρα του όρου».

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μπορεί να μην είναι πλέον στην Βουλή, το πνεύμα και ο λόγος του όμως δεν έχουν φύγει ποτέ. Ο ΠΘ σήμερα μίλησε για τον Εκτσογλανισμό, με αφορμή τις χυδαιότητες Βερναρδάκη. Ας θυμηθούμε την πρεμιέρα του όρου.https://t.co/Z2z8ewGSoQ

— Manos Epitropakis (@manoscello) July 13, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα