Super League vs ΕΠΟ: Δεν ξεκινάμε καλά, πριν καν… ξεκινήσουμε!

Για το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου έχει οριστεί να γίνει η πρώτη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Τουλάχιστον αυτά ξέρουμε από τα τελευταία ΔΣ της περασμένης σεζόν. Αν δεν υπάρξουν… κοσμογονικές αλλαγές σε περίπου ένα μήνα ξεκινά ο «μαραθώνιος» της Λίγκας χωρίς ακόμη να έχει γίνει η κλήρωση! Ναι όσο κι αν ακούγεται παράξενο, μέσα στην γενικότερη… θερινή ραστώνη έχει ξεχαστεί και η κλήρωση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί «κάπου, κάποτε».

Στις 25 του μήνα για την ακρίβεια. Γίνεται κατανοητό φυσικά ότι από… προγραμματισμό καλά πάμε. Τι είπατε; Οι Άγγλοι ξέρουν εδώ και

1 μήνα όλο το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ; Ελάτε τώρα. Μην συγκρίνεται την… μέρα με η νύχτα. Τι δουλειά έχουμε εμείς με προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα; Εμεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι τσακωνόμαστε για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Κλάτενμπεργκ στο ρόλο του αρχιδιαιτητή ή αν ο Μπένετ που πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος είναι κατάλληλος για τη θέση.

Ήδη τα… βουβάλια της Λίγκας (βλέπε Big4) χωρίστηκαν στα δύο, ενώ στα… μαχαίρια φαίνεται πως θα είναι για αρκετό καιρό ο συνεταιρισμός με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κόντρες για την διαιτησία, κόντρες για όλα και καμία κοινή συμπόρευση για το καλό το ελληνικού ποδοσφαίρου. Πάμε πάλι δηλαδή για μια σεζόν γεμάτη γκρίνια κι αμφισβήτηση. Γεμάτη παράπονα, κόντρες και απαξίωση. Κι όλα αυτά ενώ είμαστε ακόμη στα μισά του καλοκαιριού όπου οι ομάδες προετοιμάζονται και δεν έχουν αρχίσει καν τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Πώς άραγε να ελπίζουμε ως Έλληνες φίλαθλοι σε ένα ελκυστικό προϊόν; Γιατί άραγε να πληρώνουμε και τις «φορτωμένες» από θέμα τιμής συνδρομητικές πλατφόρμες; Το μόνο βέβαιο είναι ένα: Δεν ξεκινάμε καλά, πριν καν… ξεκινήσουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα