Ο Διονύσης Ατζαράκης “τρολάρει” τα 3D γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου με το πιο επικό βίντεο

O γνωστός κωμικός σχολίασε με καυστικό και άκρως χιουμοριστικό τρόπο την μέθοδο που έχει υιοθετήσει ο Νίκος Ευαγγελάτος κατά την παρουσίαση των θεμάτων του, κάθε απόγευμα στην εκπομπή του Live News.

Ειδικότερα, ο Διονύσης Ατζαράκης αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο μέσα απο το οποίο “τρολάρει” την κίνηση του γνωστού δημοσιογράφου να παρουσιάσει τις εξελίξεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας

άκρως ρεαλιστικά 3D γραφικά.

Απο τα γραφικά-υπερπαραγωγή για το θέμα της πυρκαγιάς στο πλοίο Euroferry Olympia,  μέχρι τις φυλακές του Κορυδαλλού όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τα τανκς του πολέμου στην Ουκρανία, ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για αυτή την μέθοδο παρουσίασης την οποία υποστηρίζει με μεγάλη άνεση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Διονύσης Ατζαράκης, αντιλαμβανόμενος αυτή την σαφή αγάπη του παρουσιαστή στα 3D σκηνικά, αποφάσισε με τη σειρά του να του αφιερώσει ένα βίντεο-έπος.

Σε αυτό στέλνει τον Πούτιν πίσω στο σπίτι του, βγάζει “πολεμικό” ραντεβού την Τατιάνα Στεφανίδου σε τανκ, εξολοθρεύει έναν T-Rex με… φωτόσπαθο και δέχεται τις συμβουλές του Γιόντα. Στο τέλος βέβαια μας καλεί να δούμε τη Γη της Ελιάς, με έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο!

Δείτε το video

View this post on Instagram

A post shared by Dionysis Atzarakis (@dionysisatzarakis)

Keywords
Τυχαία Θέματα