Φως στο Τούνελ-Ναταλί Βέλτση για Μάνο Δασκαλάκη: «Φαίνεται καλά διαβασμένος. Όταν έχεις ένα μεγάλο εγώ προδίδεσαι».

«Να έχουν γυρίσει πίσω τα παιδιά μου και να μην έχει πάθει κανένα τίποτα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει. Αν έχει γίνει έτσι, μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει, για ποιόν έρωτα μιλαμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;» ήταν η κατάληξη των όσων είπε στο μέρος της συνομιλίας του με την δημοσιογράφο, στο οποίο αναφέρθηκε γενικά στη σχέση του με την μητέρα των παιδιών του.

Το σχόλιο της ψυχολόγου Ναταλί Βέλτση

Η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη έφερε σχόλια στο πλατό της Αγγελικής Νικολούλη. Η ψυχολόγος

Ναταλί Βέλτση έδωσε τη δική της αξιολόγηση για το πώς είδε τον σύζυγο της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.  Λες και έχουν βλάβη σε αυτή την οικογένεια και δεν κλαίει κανείς. Η θλίψη έχει άλλο πρόσωπο. Ήταν απών, ήταν αφελής; Γίνεται ζευγάρι να μην μαλώσει ποτέ; Είχαν εγχειρίδιο; Δεν μάλωσαν ποτέ; Τη συγγνώμη του την εκμαιεύσατε μετά από 5 προσπάθειες. Εδώ χρωστάμε συγγνώμη σε τρία παιδιά ως κοινωνία, ως κράτος, ως γονείς. Φαίνεται καλά διαβασμένος. Όταν έχεις ένα μεγάλο εγώ προδίδεσαι.

Η αντίδραση της «μητέρας» στην είδηση για την εισαγγελική έρευνα

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως η εκπομπή T-Live και το οποίο μεταδόθηκε χθες από το Φως στο Τούνελ. Πρόκειται για καταγραφή της πρώτης αντίδρασης της «μητέρας» στην είδηση για την εισαγγελική έρευνα και είναι ενδεικτικό της συμπεριφοράς και της στάσης της.

Η «μητέρα» τον Φεβρουάριο του 2022, λίγες μόλις ημέρες μετά το χαμό της 9χρονης κόρης της και όταν ξεκίνησαν να δημιουργούνται οι πρώτες υποψίες, ακούγεται συγχυσμένη και βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ζητά επιτακτικά από τη δημοσιογράφο να μάθει το όνομα του εισαγγελέα, που διέταξε την έρευνα για το θάνατο των τριών παιδιών της…

«Το όνομα του εισαγγελέα θέλω να μου πείτε… Το να βγαίνει ο κάθε γιατρός και να λέει ότι του κατέβει… Έχει πάρει άλλη διάσταση το θέμα. Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς. Θα μιλήσουμε όταν έχουμε τα αποτελέσματα από τα γονιδιακά και τη Τζωρτζίνα. Πείτε μου εσείς το 9χρονο ΑΜΕΑ παιδί τι μπορεί να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ;», έλεγε φανερά εκνευρισμένη.

ΜΚΟ “ΚΛΙΜΑΚΑ: «Εμείς ενημερώσαμε για πιθανή αυτοκτονία της…»

Η Όλγα Θεοδωρικάκου, υπεύθυνη της ΜΚΟ «ΚΛΙΜΑΚΑ», που ενημέρωσε τις αρχές για την πιθανή απόπειρα αυτοτραυματισμού της Ρούλας Πισπιρίγκου, της γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ».

«Από εμάς έγινε μία παρέμβαση προς την Ασφάλεια, η οποία φαντάζομαι ότι διαβιβάστηκε στην εισαγγελία, με βάση τα στοιχεία που είχαμε στη διάθεσή μας, ότι υπάρχει επικινδυνότητα για μία απόπειρα και συστήνουμε να επισπευσθούν οι διαδικασίες.»

«Δεν ήταν σε κάποιο πρόγραμμά μας ενταγμένη η κυρία Πισπιρίγκου. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα ούτε προμήθειας, ούτε χορήγησης της κεταμίνης. Η S κεταμίνη που έχει αντιαυτοκτονική δράση και χορηγείται ως ρινικό σπρέι, τον τελευταίο καιρό πήρε άδεια στην Ελλάδα και χορηγείται μόνο ενδονοσοκομειακά. Οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει περισσότερο από αυτό που σας λέω, είναι σενάριο», κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα