Ο άνθρωπος, αυτό το ΚΤΗΝΟΣ!

Είναι σκληρή σαν του θανάτου τη γροθιά αυτή η αγριάδα του ανθρώπου, του μακελάρη, του κτήνους που είναι ικανό για τα πάντα, μα για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Όταν έγινε γνωστό ότι πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά δεν ήταν μια άγρια σπείρα κακοποιών αλλά ο ίδιος της ο άντρας, κάποιοι ΔΕΝ έπεσαν από τα σύννεφα.

Γιατί από την αρχή υποψιάζονταν αυτόν τον τύπο, τον Μπάμπη, που επί τριάντα επτά μέρες, μέχρι να «σπάσει», έκλαιγε με κροκοδείλια δάκρυα. Για τη νεαρή σύζυγο, για το μωρό, για τον δολοφονημένο σκύλο της οικογένειας!

Θεριό είναι ο άνθρωπος, θεριό ανήμερο και τρώει ανθρώπους!

Τρώει αρνιά και κότες και γουρουνάκια, μα αν δε φάει άνθρωπο, όχι, δε χορταίνει.

Πολλοί σκέφτηκαν ότι τέτοια θηριωδία και μάλιστα με τερατώδη ψυχραιμία, δύσκολο να ξαναγίνει, τουλάχιστον σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πριν καν συμπληρωθεί χρόνος -11 Μαΐου 2021 ο φόνος στα Γλυκά Νερά- ήρθε μια ακόμα περίπτωση να συγκλονίσει την κοινή γνώμη! Γιατί η περίπτωση της Πάτρας και της περιβόητης Ρούλας ήρθε να ξαναφωνάξει ότι ο άνθρωπος είναι ΚΤΗΝΟΣ.

Μωρέ, θεριό, αλήθεια, είναι ο άνθρωπος. Ό,τι θέλει κάνει, όποια στράτα θέλει παίρνει. Η πόρτα της Κόλασης κι η πόρτα της Παράδεισος είναι κολλητά, κι όπου θέλει μπαίνει… Ο διάολος μπορεί και μπαίνει μοναχά στην Κόλαση, ο άγγελος μπορεί και μπαίνει μονάχα στην Παράδεισο. Ο άνθρωπος, όπου θέλει!

Υπάρχει μια τεράστια ομοιότητα μεταξύ Μπάμπη και Ρούλας. Η αδιανόητη προσπάθεια να παίξουν θέατρο, να δείξουν ότι είναι θύματα, ότι πονάνε, ότι έχασαν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους.

Ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια! Μόνο που έπαιζαν φτηνό θέατρο, άκομψο, γελοίο, που δεν θα έπειθε ούτε μικρά παιδιά.

Ο άνθρωπος, αυτό το κτήνος!

Η Καρολάιν λοιπόν είναι στο χώμα κι ο… κύριος Μπάμπης κάνει διαλέξεις στο κελί, εκεί που συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα να κάνει… βιντεοκλήση! Ναι, με το κινητό του, άνετος κι ωραίος!

Η… κυρία Ρούλα, μετά το θάνατο των τριών παιδιών της πήγαινε γυμναστήριο, έκανε βόλτες, ήθελε… ποτάρες και άλλα απίθανα πράγματα!

Η οποία… κυρία, έπεσε από τα σύννεφα όταν ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν για την προφυλάκισή της!

Κι όχι μόνο αυτό. Απειλεί κιόλας! Η Ρούλα! Η Ρούλα!

«Επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος μου, για όλους όσους με κατέστησαν κατηγορούμενη στα μάτια όλης της κοινωνίας, προφανώς για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες για την απώλεια της ζωής της θυγατέρας μου».

Η Ρούλα! Κι όλα αυτά, πριν ανοίξουν ξανά οι φάκελοι για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της αλλά και της σπιτονοικοκυράς, αφού υπάρχουν έντονες σκέψεις.

Η Ρούλα. Που βρήκε την ψυχραιμία να βάλει στο φέρετρο της Τζωρτζίνας το… τάμπλετ!

Κι ο Μπάμπης. Που με κροκοδείλια δάκρυα πήγε στην κηδεία της γυναίκας που είχε σκοτώσει, κρατούσε αγκαλιά το μωρό και είχε τη δύναμη να βγάλει και λόγο!

Θυμάστε;

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…»

Για ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ μιλάμε!

Γι’ αυτό και πρέπει να αλλάξουν πολλά ως προς το νομοθετικό πλαίσιο. Δεν είναι δυνατόν αυτά τα κτήνη, τα όποια αιμοβόρα κτήνη, να κυκλοφορούν ελεύθερα, ανάμεσά μας, μετά από μερικά χρόνια. Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

Η Ρούλα είναι σε ειδικό κελί εδώ και λίγες ώρες. Και ποιος ξέρει. Μετά από λίγο καιρό, μπορεί κι εκείνη να κάνει… βιντεοκλήσεις!

Κι ενώ οι έρευνες για τη φρικαλέα υπόθεση της Πάτρας είναι σε εξέλιξη και αναμένονται απαντήσεις σε πολλά (απαντήσεις που μπορεί να σοκάρουν για μια ακόμα φορά), την Παρασκευή αρχίζει η δίκη του Μπάμπη, έντεκα μήνες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου του.

Το θέμα δεν είναι μόνο η ποινή, αφού θεωρείται βέβαιο ότι από το δικαστήριο θα ακουστεί η λέξη «ισόβια».

Είναι η «επόμενη» μέρα, αφού τέτοιοι δολοφόνοι –με τις αποτυχημένες θεατρικές παραστάσεις- πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η φυλακή δεν θα είναι μια… βολτούλα. Το απαιτούν τα θύματα, από το χώμα πια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΤΗΝΟΣ,ktinos