Σίσσυ Ζουρνατζή: Ο πρώην σύντροφος της influencer καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της (ΦΩΤΟ)

Ο 29χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του στα τέλη του 2018.

Ο ίδιος κατηγορήθηκε και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η ίδια η influencer για να καταθέσει για το περιστατικό ενώ στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου ξέσπασε, δικαιωμένη, σε κλάματα.

Μιλώντας στο δικαστήριο η Σίσσυ Ζουρνατζή καταθέτοντας πως είχε υποστεί βία, κατά τον παρελθόν, από τον κατηγορούμενο, σημειώνοντας πως ένας άγριος ξυλοδαρμός στην εκπνοή του 2018 σήμανε και το τέλος

της σχέσης τους.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi)

Όπως υποστήριξε η ίδια, καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο και όταν τελικά αναζήτησε ιατρική βοήθεια λίγες ημέρες αργότερα, διαγνώστηκε με δύο σπασμένα πλευρά.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδόθηκαν, ισχυριζόμενος πως ουδέποτε θα χτυπούσε τη σύντροφό του, και απέδωσε τα σπασμένα πλευρά της ενάγουσας σε τραυματισμό στο γυμναστήριο ή το μάθημα μποξ. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν, πάντως το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα.

Η Σίσσυ Ζουρνατζή είχε μιλήσει δημόσια για την κακοποίησή της, με μία ανάρτηση στο Instagram με τίτλο «Γιατί χώρισες;» όπου πλάι σε μια φωτογραφία του ζευγαριού είχε προσθέσει και ένα δεύτερο στιγμιότυπο ξυλοδαρμού.

Μιλώντας στο τοπικό voria.gr, o συνήγορος της Σίσσυς Ζουρνατζή, Γιώργος Τζήκας, δήλωσε πως τόσο η εντολέας του όσο και ο ίδιος αισθάνονται δικαιωμένοι από την απόφαση.

Από την πλευρά της, η Σίσσυ Ζουρνατζή είπε πως ελπίζει η εξέλιξη αυτή να δώσει δύναμη και κουράγιο στις κακοποιημένες γυναίκες να μιλήσουν ανοικτά και να μην φοβούνται να καταγγείλουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίσσυ Ζουρνατζή, ΦΩΤΟ,sissy zournatzi, foto