Νίκος Καρβέλας: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά – Γέννησε η Έλενα Φερεντίνου

Η αγαπημένη του 70χρονου καλλιτέχνη σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει γέννησε σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων κι ο ίδιος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Ως γνωστόν, ο μουσικοσυνθέτης έχει και μια κόρη, τη Σοφία Καρβέλα, που είναι το πρώτο του παιδί, με την Άννα Βίσση που ήταν μαζί για πολλά χρόνια, ενώ αυτό είναι το δεύτερο αγοράκι του μουσικού, αφού τον πρώτο του, τον Ανδρέα Καρβέλα, απέκτησε από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια..

Ποια είναι η Έλενα Φερεντίνου

Η 32χρονη είναι τραγουδίστρια. Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί καθώς ο καλλιτέχνης της έχει γράψει το

τραγούδι με τίτλο Δεν πάει καλά το παιδί το οποίο έκανε αίσθηση καθώς πρόκειται για μια εξομολόγηση που κάνει μια γυναίκα στον σύντροφό της, λέγοντας του ότι τον απάτησε.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Νίκου Καρβέλα και της Ελενας Φερεντίνου είδαν το φως της δημοσιότητας το 2019, τρία περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Ο φακός τους είχε απαθανατίσει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τους είδαμε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, να περπατούν δίπλα δίπλα πιασμένοι αγκαζέ.

Φυσικά η Ελενα Φερεντίνου διατηρεί άψογες σχέσεις με την Αννίτα Πάνια και την Αννα Βίσση. Ολοι μαζί, όπως και ο σύντροφος της Αννίτας Πάνια, Νίκος Σαμοΐλης έχουν βρεθεί μαζί στο σπίτι της Αννίτας Πάνια στην Καλαμάτα αλλά και στο Hotel Ερμού.

Σημειώνεται πως αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος έχει άλλα δύο παιδιά, την Σοφία Καρβέλα από τον γάμο του με την Αννα Βίσση και τον έφηβο Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα