Νίκος Γκέλια: «Εκείνη η μέρα με σημάδεψε λίγο περισσότερο, ήμουν φορτισμένος στο γύρισμα»

Ο Νίκος Γκέλια παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA, στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε την πλέον δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει μέχρι σήμερα στο σίριαλ καθώς και την πρόσφατη απώλεια που τον σημάδεψε.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή μέχρι στιγμής;

Πρακτικά για εμένα ήταν δύσκολη η σκηνή που είχα το γύρισμα του θρήνου της Ασημίνας

πάνω σε μια ξέρα. Το πρωί είχα κηδέψει έναν αγαπημένο μου φίλο.

Οπότε εκείνη η μέρα με σημάδεψε λίγο περισσότερο από άποψη δυσκολίας. Μου αρέσει να πηγαίνω στο γύρισμα και να νιώθω χαρά, γιατί κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα, κάτι το οποίο έχω καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορώ να ζω από τη δουλειά μου και αυτό με χαροποιεί πολύ και πηγαίνω με καλή διάθεση.

Εκείνο το βράδυ ήμουν φορτισμένος στο γύρισμα και, επειδή είχα αυτές τις σκηνές, ήταν μία δυσκολία παραπάνω στο να μη σκέφτομαι τα δικά μου, να βγει τεχνικά σωστό, να είμαι εκεί και για τους συναδέλφους που παίζαμε μαζί. Πιστεύω πως το γύρισμα είναι η συνέχεια του αρχαίου δράματος, είναι ένα χορικό.

Όπως και στον χορό αναπνέουν όλοι μαζί για να βγάλουν ένα αποτέλεσμα στην αρχαία τραγωδία, έτσι και στο γύρισμα πρέπει όλοι να συντονιστούμε για ένα αποτέλεσμα.

Αυτό αφορά την ομαδικότητα και τη συμπόνια.

-Πως κατάφερες να βάλεις στην άκρη τα συναισθήματα σου;

Δεν ξέρω αν τα έβαλα στην άκρη. Μπορεί να τα διοχέτευσα στις σκηνές που έκανα. Με βοήθησαν πάρα πολύ και οι συνάδελφοι μου και οι συντελεστές όλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα