Νίκος Γκέλια: «Έχασα την παιδικότητα μου, ωρίμασα γρήγορα εξαιτίας των συνθηκών»

Ο Νίκος Γκέλια, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του, Γιώργο Χριστοδούλου στο «Ναυάγιο» έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Μεταξύ άλλων θεμάτων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τα πιο δύσκολα γεγονότα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα στην προσωπική του ζωή.

-Τι έχετε αγαπήσει στον ήρωα σας; Υπάρχουν κάποια στοιχεία της δικής σας ζωής που έχετε χρησιμοποιήσει για να περιγράψετε την τραγικότητα που βιώνει ο ήρωας;

Όταν μου έκαναν την πρόταση γι’ αυτόν τον ρόλο, αισθάνθηκα ότι μιλά στην ψυχή μου γιατί

είναι ένα καλό παιδί θετικά προδιατεθειμένο στη ζωή. Είναι από τους χαρακτήρες που, ό,τι και αν συμβαίνει, θεωρεί ότι οφείλει στον εαυτό του και στους ανθρώπους του να πάει παρακάτω.

Παλεύει για τη ζωή του. Αυτό είναι κάτι που με χαρακτηρίζει και εμένα.

-Ποιο ήταν το πιο δύσκολο γεγονός που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας;

Οι απώλειες, είτε ουσιαστικές, όπως θάνατοι αγαπημένων ανθρώπων μου, είτε μεταφορικές, όπως η απώλεια μιας πατρίδας και αργότερα όταν ήρθα στην Ελλάδα στα παιδικά μου χρόνια. Θεωρώ πως μεγάλωσα λίγο πιο γρήγορα από την ηλικία μου.

Έχασα την παιδικότητα μου. Ωρίμασα πιο γρήγορα εξαιτίας των συνθηκών με τις οποίες ήρθα αντιμέτωπος.

Η ζωή μου ήταν τέτοια που δεν μου επέτρεψε να χαρώ ξέγνοιαστες εφηβικές στιγμές.

Έπρεπε να δουλεύω και να επιβιώσω στη νέα πραγματικότητα. Νομίζω ότι αυτά ήταν τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου, για τα οποία όμως νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί με οδήγησαν σε αυτό που είμαι σήμερα, όπως και στο να μην φοβάμαι τη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα