Καλογερόπουλος-Μαυρομιχάλης: «Δεν φαίνεται να σχετίζονται οι 2 υποθέσεις»

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τις δολοφονίες του Θανάση Καλογερόπουλου και του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου μίλησε για τις δύο συλλήψεις σχετικά με τον φόνο του Καλογερόπουλου αλλά και για τις εξελίξεις στη δολοφονία του Μαυρομιχάλη.

Αρχικά μιλώντας για τον φόνο του Καλογερόπουλου είπε ότι προσπαθούν να εντοπίσουν και άλλα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται. «Από τις συντονισμένες ενέργειες των ανακριτών τόσο του ΤΑΕ

Λεμεσού αλλά και άλλων υπηρεσιών της Αστυνομίας καταφέραμε να καταλήξουμε στα πρόσωπα αυτά που έχουν ήδη συλληφθεί. Έχουν γίνει έρευνες και έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια τα οποία φαίνεται να έχουν σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση και αυτή τη στιγμή οι εξετάσεις συνεχίζονται. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κλειστών κυκλωμάτων που αναμένεται να αξιολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα για να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση».

Δείτε επίσης: Συναντήθηκε με Καλογερόπουλο λίγες μέρες πριν ο 44χρονος - Ο ρόλος των δύο Ε/κ

Ερωτηθείς αν ο δεύτερος που συνελήφθη είναι ο συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα απάντησε ότι δεν είναι αυτός και πως είναι ένα πρόσωπο που φάνηκε από μαρτυρίες ότι εμπλέκεται στην υπόθεση γι’ αυτό και ένα από τα αδικήματα που διερευνούν είναι η συνομωσία για φόνο. «Το δεύτερο πρόσωπο που συνελήφθη φιλοξενούσε τον πρώτο ύποπτο» διευκρίνισε. 

Για το φόνο του Μαυρομιχάλη ανέφερε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και ότι οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. «Με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να σχετίζονται οι δύο υποθέσεις μεταξύ τους, όμως θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις» είπε.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή του προπηλακισμού των υπόπτων για τον φόνο Καλογερόπουλου

Φόνος Καλογερόπουλου: Με μάσκα ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα