Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη – Προσπαθούσε να σταθεί όρθιος στο περίπτερο

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το «φως» από τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ από Κροάτες χούλιγκαν, το μοιραίο βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις εικόνες που δημοσιεύει το iefimerida.gr από το υλικό που έχουν συλλέξει οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας φαίνεται ο 29χρονος Μιχάλης να βρίσκεται μπροστά από περίπτερο, όπου έφτασε

αιμόφυρτος, κρατώντας το κράνος του στα χέρια.

Στο σημείο εκείνο, βρίσκεται και ένα άλλο άτομο, το οποίο φαίνεται να προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ καταρρέει κι ενώ λίγες στιγμές νωρίτερα οι χούλιγκαν τον είχαν μαχαιρώσει στο χέρι, στον πήχη.

Ο Μιχάλης χάνει τόσο αίμα που δεν μπορεί να κρατηθεί όρθιος και φεύγει από τη ζωή.

Με γνώμονα τα νέα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως, οι Αρχές θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη, την ώρα που οι απολογίες των συλληφθέντων χούλιγκαν βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι και την Κυριακή.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή – Οι τελευταίες στιγμές του

Ο Μιχάλης Κατσουρής, κατά τις 23:08, να προχωρά τραυματισμένος μπροστά από περίπτερο.

Δέκα λεπτά αργότερα, άγνωστο άτομο εμφανίζεται να βοηθά τον Μιχάλη Κατσουρή κι ενώ προσπαθεί να τον συγκρατήσει όρθιο, καθώς εκείνος δεν μπορεί να κρατήσει την ισορροπία του λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Τρία λεπτά αργότερα, στις 23:21, ο Μιχάλης Κατσουρής είναι ξαπλωμένος μπροστά από το περίπτερο και άγνωστα άτομα προσπαθούν να τον βοηθήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Φωτογραφίες –, 29χρονου Μιχάλη – Προσπαθούσε,filadelfeia, fotografies –, 29chronou michali – prospathouse