Νέα Φιλαδέλφεια: Έρανος των Bad Blue Boys για τη νομική στήριξη των συλληφθέντων

Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Οι «Bad Blue Boys» προσπαθούν να στηρίξουν τους χούλιγκαν, που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (07/08), όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης.

Συγκεκριμένα, αρχίζουν και κινητοποιούνται και μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες (10/08), επανέρχονται και προσπαθούν να βοηθήσουν τους χούλιγκαν που συνελήφθησαν για την δολοφονική επίθεση στην OPAP Arena.

Με

ανάρτησή τους στα social media, ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν έρανο (σ.σ. κάνουν λόγο για δωρεές) προκειμένου να υποστηρίξουν τους συντρόφους τους με την κωδική ονομασία DONACIJA GRČKA (Donation Greece), «με σκοπό την την παροχή νομικής βοήθειας στους κρατούμενους φίλους μας»!

Όπως τονίζεται, «Οι δωρεές μπορούν να αφεθούν στο Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37) Δευ-Παρ 12-8 μ.μ. και Σάββατο 10-3 μ.μ. ή με τραπεζικό έμβασμα».

Απίστευτο, δε είναι πως την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί άλλων ομάδων της Κροατίας, σπεύδουν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους προς τους BBB.

Οι Kohorta, ο σύνδεσμος της Όσιεκ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει τα όσα έλεγαν στη δική τους ανακοίνωση οι οπαδοί της Ντινάμο.

Υπενθυμίζεται, ότι σε χθεσινή τους (10/08) ανακοίνωση, οι «Bad Blue Boys» έκαναν λόγο για… διαστρέβλωση της πραγματικότητας από την ΕΛ.ΑΣ. και τα ΜΜΕ της Ελλάδας και της Κροατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα