Νέα Ευκαρπία: Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της ληστείας σε βιοτεχνία

Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία, της ληστείας που έγινε το μεσημέρι σε βιοτεχνία, στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 41χρονο, ενώ νωρίτερα συνελήφθη 45χρονος συνεργός του.

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν ο ένας δράστης μπήκε στη βιοτεχνία, κατευθύνθηκε

προς τα γραφεία και άρπαξε από το ταμείο χρήματα.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης κατάφερε προς στιγμήν να τον ακινητοποιήσει, αλλά ξέφυγε και επιβιβάστηκε σε όχημα, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του.

Στην προσπάθεια του να τους σταματήσει, ο ιδιοκτήτης βρέθηκε στο αυτοκίνητο μαζί τους. Ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να τραυματιστεί.

Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης βιοτεχνίας μετά από συμπλοκή με τους ληστές

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο επιχειρηματίας η βιοτεχνία του οποίου αποτέλεσε στόχο ληστρικής επιδρομής από άγνωστους δράστες, στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

O 33χρονoς ιδιοκτήτη βιοτεχνίας με είδη συσκευασίας, φέρει τραύματα από δάγκωμα και χτυπήματα στα πλευρά, συνέπεια της συμπλοκής που ακολούθησε, όταν στην προσπάθεια του να σταματήσει τούς δύο δράστες, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο διαφυγής τους.

Αφού το όχημα διήνυσε απόσταση άνω των 500 μέτρων, φτάνοντας στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, ο 33χρονος βγήκε έξω απ’ αυτό και παραλήφθηκε λίγο αργότερα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εκείνος όμως ξέφυγε, επιβιβάστηκε σε όχημα – όπου τον ανέμενε ο συνεργός του- και ακολούθησε η καταδίωξη και η συμπλοκή.

Keywords
Τυχαία Θέματα