Νέα αναβολή για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πότε θα ανακοινωθούν

Προς νέα αναβολή οδεύει η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αρχικά, είχε διαρρεύσει ότι μέρος των υποψηφίων θα ανακοινωθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στις 20 Νοεμβρίου, αλλά τελικά αυτή ακυρώθηκε.

Τελικά, η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή (11 Δεκεμβρίου) αλλά δεν θα γνωστοποιηθούν εκεί τα ονόματα που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της Παράταξης

στις εθνικές εκλογές του 2023.

Πότε θα γίνουν, λοιπόν, οι σχετικές ανακοινώσεις;

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναβολή έχει σχέση με την απόφαση της ηγεσίας να ενσωματωθεί πρώτα η νέα απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ στην απογαφή των εδρών. Επίσης, υπάρχουν κάποιες υποψηφιότητες «ειδικού χειρισμού» που δεν έχουν ακόμη «κλειδώσει».

Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης είχε δηλώσει ότι η οριστική εικόνα για την απογραφή, θα είναι στα μέσα Ιανουαρίου και μετά. Αυτό σημαίνει ότι οι οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις μπορεί να φτάσουν μέχρι και τον Φεβρουάριο, εκτός… αν δεν υπάρχουν έκτατες εκλογικές εξελίξεις.

Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα, η αρμόδια επιτροπή για τα ψηφοδέλτια με επικεφαλής τον Βαγγέλη Αργύρη, οριστικοποιεί και τις τελευταίες υποψηφιότητες με στόχο την «ουσιαστική ανανέωση του κόμματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Πότε,pasok-kinal, pote