Νανά Παλαιτσάκη: «Εγώ δεν είχα ούτε χορηγό ούτε προστάτη»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Νανά Παλαιτσάκη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της.

«Έχουμε συνηθίσει ως γυναίκες στερεοτυπικά ότι για να επιβιώσεις σε αυτή τη ζωή πρέπει να ανήκεις σε κάποιον, να έχεις χορηγό, προστάτη, σύζυγο, ο οποίος μπορεί να παίζει όλους τους ρόλους.

Εγώ λοιπόν δεν είχα ούτε χορηγό ούτε προστάτη ούτε αποδέχτηκα κανέναν συμβιβασμό με έναν σύζυγο, που θα μπορούσα να το έχω κάνει. Χώρισα πολύ νωρίς με τον πατέρα του γιου

μου.

Πάντα θεωρούσα ότι έπρεπε να πορευτώ με τη συνείδησή μου ήσυχη, αν και είχα πολλά διλήμματα» δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη. »

«Μεγάλωσα σε μια αστική οικογένεια, όπου το διαζύγιο θεωρείτο μεμπτό. Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουγα ως παιδί στο σπίτι όταν συζητούσαν για το διαζύγιο της Αμαλίας Μεγαπάνου και του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Γι’ αυτό λέω “καπετάνιος στη ζωή μου ήμουν εγώ”, γιατί ήθελα να βγάλω τον πατέρα μου ασπροπρόσωπο» πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νανά Παλαιτσάκη, Εγώ,nana palaitsaki, ego