Πλουτοχώρι Ηλείας: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου οδηγού

Η σύντροφός του βρέθηκε νεκρή στο Πλουτοχώρι Ηλείας και 300 μέτρα από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους.Ωρες αγωνίας για τον εντοπισμό του άτυχου 41χρονου ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, στο Πλουτοχώρι Ηλείας, όταν το όχημά του παρασύρθηκε από χείμαρρο. Η σύντροφός του και…

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το όχημά του το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί και

την σύντροφό του.

Λίγα μόλις μέτρα από τη γέφυρα στην είσοδο του χωριού και παρά το γεγονός ότι οι συγχωριανοί του του φώναζαν να μην προχωρήσει ο οδηγός δεν τους άκουσε με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να τον τυλίξουν και να τον ρίξουν στην κοίτη του ποταμού.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μέσα σε μια στιγμή το ρέμα να φουσκώνει, τα ορμητικά νερά να περνούν πάνω από το γεφύρι, να χτυπούν και να αναποδογυρίζουν το αυτοκίνητο το οποίο έπεσε μέσα στο ρέμα.

«Δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα ο οδηγός ούτε η γυναίκα του με αποτέλεσμα να τους πάρουν τα ορμητικά νερά και να καταλήξουν εκεί που καταλήξαν τα παιδιά», ανέφερε ο κάτοικος Πλουτοχωρίου, κ. Γ. Γεωργικόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλουτοχώρι Ηλείας, Συνεχίζονται,ploutochori ileias, synechizontai