Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη και του έβαλε φωτιά

Προφυλακίστηκε η 49χρονη στη Μυτιλήνη που ομολόγησε πως περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της και στην συνέχεια του έβαλε φωτιά, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έπειτα από πέντε ώρες απολογίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Την Παρασκευή απαγγέλθηκαν από την εισαγγελέα στην 49χρονη κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr, μετά από 5 ώρες απολογίας

της τη Δευτέρα, όπου λιποθύμησε, και αφού προηγήθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης ενώπιον του ανακριτή, μιας φίλης της που αναφέρθηκε σε κακοποίηση εναντίον της κατηγορουμένης από το θύμα, και του πατέρα της 49χρονης που ζήτησε να μην προφυλακιστεί γιατί φροντίζει τον ίδιο και το παιδί της, αποφασίστηκε η προσωρινή της κράτηση.

Ο συνήγορός της, Τάσος Χατζηγιάννης, σε δηλώσεις του στην κάμερα του site stonisi.gr, τόνισε ότι θα προσφύγει στο Συμβούλιο Δικαστών, θεωρώντας ότι η προφυλάκιση δεν λειτουργεί ως προκαταβολή ποινής, ζητώντας την κρίση της σημερινής απόφασης και, αν γίνεται, να επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

«Είναι γνωστό ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν ποτέ τη Δικαιοσύνη», συνέχισε ο κ. Χατζηγιάννης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μυτιλήνη, Προφυλακίστηκε, 49χρονη,mytilini, profylakistike, 49chroni