Μουντιάλ 2022: Δείτε την εντυπωσιακή τελετή έναρξης

Με αραβικά στοιχεία, ξεκίνησε σήμερα η εντυπωσιακή τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Μία από τις εκπλήκεις ήταν ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν σε ρόλο του παρουσιαστή-αφηγητή.

Στο πρώτο κομμάτι της τελετής εμφανίστηκε και ο Ghanim Al Muftah, γνωστός και ως “Miracle Boy”.

Ο ίδιος έχει το σύνδρομο Caudaul Regression, μια σπάνια διαταραχή που βλάπτει το κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης, αλλά παρόλα αυτά σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Loughborough.

Δείτε

το σχετικό βίντεο:



Το επόμενο κομμάτι της τελετής είχε μουσικά ακούσματα από παλαιότερα Μουντιάλ, ενώ έκαναν την εμφάνιση τους και μασκότ από τις προηγούμενες διοργανώσεις για να υποδεχθούν τον La’ eeb της μασκοτ του Μουντιάλ 2022.



Φυσικά, παρέλασαν όλες οι εμφανίσεις και οι σημαίες των χωρών κι από τα μεγάφωνα ακούγονταν συνθήματα για κάθε μία από τις 32 ομάδες.

Επίσης, βρέθηκε στη σκηνή ο Jung Kook, τραγουδιστή των BTS που ερμηνεύει το Dreamers μέσα σε αποθέωση, για να ακολουθήσει ο χαιρετισμός του Εμίρη του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι.

«Τι όμορφο είναι για τους ανθρώπους να αφήνουν στην άκρη αυτό που τους χωρίζει για να γιορτάσουν τη διαφορετικότητά τους. Ας είναι αυτό το τουρνουά γεμάτο από εμπνευσμένες μέρες καλοσύνης και ελπίδας. Σας καλωσορίζουμε όλους στη Ντόχα» ήταν το μήνυμα του που σήμανε και το τέλος της τελετής με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότηματα.



Keywords
Τυχαία Θέματα