Μitsotakis leave PASOK alone: Το viral τραγούδι για τις υποκλοπές στο δείπνο Ανδρουλάκη

Σε ταβέρνα στο Γεράνι Ρεθύμνου, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την πολιτική εκδήλωση του κόμματος και την ομιλία του στο Ωδείο της πόλης, το απόγευμα της Κυριακής.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, μοιράστηκε την ιστορία με τον Γκανέζο ράπερ, ο οποίος έγινε viral με τραγούδι που έγραψε για τις υποκλοπές και το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, για να αποδείξει την επιτυχία του συγκεκριμένου τραγουδιού, που είναι

αφιερωμένο στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδουλάκης το έβαλε να παίξει στο κινητό του.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους παρευρισκόμενους, μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι, επικοινώνησαν με τον Γκανέζο ράπερ από το επιτελείο του κόμματος, καθώς νόμιζαν ότι πρόκειται για αστείο, αλλά έμαθαν το υπόβαθρο των στίχων και της στόχευσής του.

«Πρόεδρε βάλε τον Γκανέζο υποψήφιο στο Επικρατείας» ήταν ένα από τα σχόλια που ακούστηκε στο τραπέζι του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο “Mr Humble”, ανέβασε τον Σεπτέμβριο στο κανάλι του στο Youtube το τραγούδι “Mitsotakis, please stop spying us, leave PASOK alone”, «Μητσοτάκη, σε παρακαλούμε σταμάτα να μας παρακολουθείς», το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει περίπου 30.000 χιλιάδες προβολές.

«Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε για να στηρίξει τον λαό της Ελλάδας ενάντια στις δραστηριότητες κατασκοπείας του Μητσοτάκη και του ανιψιού του», αναγράφεται στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μitsotakis, PASOK, Ανδρουλάκη,mitsotakis, PASOK, androulaki