«Δικτατορία η ΕΕ- Να γινότανε μια επανάσταση να τα παρατήσω όλα και να πάω στο βουνό» και άλλες ατάκες της Μποφίλου

Αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογράφηση που έκανε η Νατάσα Μποφίλιου στο Λονδίνο με εντυπωσιακά ρούχα.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την κατέκριναν για αυτήν την επιλογή της, υποστηρίζοντας ότι το ύφος της φωτογράφισης δεν συνάδει με τα πιστεύω της, ενώ άλλοι την στήριξαν με θέρμη.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν η Νατάσα Μποφίλιου προκαλώντας αίσθηση:

«Αυτό που με πληγώνει είναι που μπήκε στο στόμα του καθενός, ακόμα και των αμόρφωτων, “ε, είδαμε και την πρώτη φορά Αριστερά τι έκανε”. Είναι μαχαίρι στην καρδιά. Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ,

είχα πάρα πολλές ανησυχίες. Ήμουν σίγουρη πως δεν μπορεί ένας άνθρωπος να ανατρέψει τα πράγματα, να πάει στους δράκουλες και να κάνει κάτι. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις του Τσίπρα, ούτε ότι κάποιοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν ξεχωριστή ιδεολογική παιδεία. Δεν το συζητώ. Αλλά σε αυτό το σύστημα, από τη στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα, δεν μπορείς να κάνεις την ανατροπή. Η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη»  είχε δηλώσει στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στην ερώτηση «γιατί δεν βοήθησε το ΚΚΕ τότε τον ΣΥΡΙΖΑ, στις αρχές του 2015;», η Νατάσα Μποφίλιου απάντησε στην ίδια εφημερίδα: «Πολύ καλά έκανε. Το φαντάζεσαι πώς θα ήταν τώρα, αν είχε συνεργαστεί; Ήταν δεδομένα τα μέτρα, δεν γινόταν αλλιώς, θα τα έπαιρναν».

Όταν ρωτήθηκε αν «Είναι δικτατορία η Ευρωπαϊκή Ένωση;» η Νατάσα Μποφίλιου απάντησε: «Φυσικά και είναι. Θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση. Εγώ στα βάθη της ψυχής μου είμαι τροτσκίστρια. Θα μου πεις, βέβαια, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial)

Με μία λιτή ανάρτηση της η τραγουδίστρια, είχε τοποθετηθεί για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στέλνοντας ένα αντιπολεμικό μήνυμα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ανέβασε μία φωτογραφία με μία τραυματισμένη γυναίκα, γράφονταc πως «είναι η ζωή μου που χάνεται. Και ζητώ μονάχα να ζήσω. Όπως όλοι οι άνθρωποι, να ζήσω. Τώρα σκοτάδι. Ούτε λέξη. Μόνο ο φόβος και το αίμα ακούγονται».






Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.












Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial)


Τότε είχε δεχτεί τα «πυρά» του ηθοποιού Αντώνη Καφεντζόπουλου που είχε δηλώσει: «Ή θα πεις ότι η Ουκρανία δέχτηκε εισβολή ή κάτσε σπίτι σου».

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Καυστικός» Τατσόπουλος για απάντηση Μποφίλιου! «Ψάχνω μια έκθεσή μου από την τρίτη δημοτικού για να της ανταπαντήσω…»

Keywords
Τυχαία Θέματα