Μίτσελ προ των πυλών: Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος των ερυθρολεύκων, ο Μίτσελ.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Cadena SER, ο Ισπανός θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο εκλεκτός των «ερυθρόλευκων», κάτι που επιβεβαιώνεται και από το εγχώριο ρεπορτάζ.

Ήδη ταξιδεύει για την Αθήνα και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο αντικαθιστώντας τον Κάρλος Κορμπεράν αναλαμβάνοντας άμεσα τα ηνία

της ομάδας.

Míchel, muy cerca de ser nuevo entrenador de Olympiakos. Viaja en estos momentos a Atenas para cerrar la operación. En principio firmaría 2 temporadas. Dirigirá a Marcelo y James Rodríguez.

Dirigió al equipo heleno desde febrero 2013 a enero 2015. Ganó 2 Ligas y una Copa. pic.twitter.com/MXClQ55e4W

— José David Palacio (@josedpalacio) September 20, 2022

Η προηγούμενη παρουσία του

O 59χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού από τις 4 Φεβρουαρίου του 2013 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2015 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, με απολογισμό σε 90 παιχνίδια 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες. Μετά τον Ολυμπιακό δούλεψε σε Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας και Χετάφε. Από τον πάγκο της τελευταίας αποχώρησε στις 4 Οκτωβρίου του 2021.

Οι πρωταθλητές εξέτασαν κι άλλες λύσεις, κυρίως από την Ιβηρική, ωστόσο κατέληξαν στον Μίτσελ ο οποίος γνωρίζει καλά τον σύλλογο, το ελληνικό πρωτάθλημα και θα μπορούσε να αναλάβει άμεσα την ομάδα για να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής και να δουλέψει με όσους παίκτες δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. Πέραν όλων των άλλων, είναι ένας προπονητής με ισχυρή προσωπικότητα, που μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα