Μίλτος Τεντόγλου: Στα μπλε τα Γρεβενά προς τιμή του – Το μήνυμα του δημάρχου

Η πόλη των Γρεβενών για να τιμήσει τον Μίλτο Τεντόγλου, που χθες κέρδισε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου, «ντύθηκε» στα μπλε.

Το ιστορικό ρολόι και το κτήριο του δημαρχείου φωταγωγήθηκαν προς τιμή του χρυσού Ολυμπιονίκη που κατάγεται από τα Γρεβενά, με τον δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη να εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα αθλητή.

Η ανακοίνωση του δημάρχου:

«Η πόλη των Γρεβενών εδώ και λίγα λεπτά γιορτάζει για την νέα,

μεγάλη επιτυχία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Χρυσού μας Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος μας ανέβασε και πάλι στα ουράνια, μέσα από την αποψινή σπουδαία και νικηφόρα του εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Το ιστορικό μας Ρολόι και το κτίριο του Δημαρχείου έχουν ήδη φωταγωγηθεί στα μπλε, εκφράζοντας έτσι τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αλλά και ένα ζεστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που έρχονται ολόψυχα από τα βάθη της καρδιάς όλων των Γρεβενιωτών».

BELGRADE, SERBIA – MARCH 18: Miltiadis Tentoglou of Greece GRE celebrates winning the Men’s Long Jump on Day One of the World Athletics Indoor Championships Belgrade 2022 at Belgrade Arena on March 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images for World Athletics)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίλτος Τεντόγλου, Γρεβενά,miltos tentoglou, grevena