«Με βίαζε με την απειλή όπλου»: Πως περιγράφει το ανήλικο κορίτσι τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 53χρονου

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του Κολωνού η οποία έχει προκαλέσει σοκ στη κοινή γνώμη.

Ο 53χρονος, ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών αρχικά κέρδισε την εμπιστοσύνη της μητέρας τής ανήλικης κοπέλας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούλιο η 12χρονη να πηγαίνει σχεδόν σε καθημερινή βάση και να βοηθάει στο μαγαζί του συλληφθέντα.

Ο ίδιος φέρεται να ήταν εξ αρχής ιδιαίτερα διαχυτικός με την ανήλικη… «Το είχε στα πόδια του το παιδί και το άγγιζε», αναφέρουν πηγές που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους

Τον πρώτο καιρό, σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου παιδιού στους αστυνομικούς, όταν ήταν μόνοι τους στο μαγαζί, ο 53χρονος θώπευε την 12χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της.



Ο πραγματικός εφιάλτης, όμως, για το κορίτσι ξεκίνησε τον Ιούλιο.

Όπως λέει η ανήλικη, την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

«Απ’ ό,τι μπορώ να θυμηθώ, οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν» είπε το παιδί στους αστυνομικούς.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις αρχές Αυγούστου, όταν η 12χρονη εξομολογήθηκε στη μητέρα της τα όσα συνέβαιναν. Εκείνη προχώρησε αμέσως σε καταγγελία και ξεκίνησαν οι έρευνες.

«Το παιδί βρισκόταν διακοπές σε συγγενικό σπίτι. Από τους συγγενείς διαπιστώθηκε ότι στο κινητό του υπήρχαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο κύριο ο οποίος είναι κατηγορούμενος και αμέσως ενημέρωσαν τη μητέρα και το έφεραν το παιδί στην Αθήνα και η μητέρα με το παιδί με τις βαλίτσες μάλιστα στο χέρι από εκεί που ήταν πήγε στο Ανηλίκων και έκανε την καταγγελία», δήλωσε η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου θύματος/



Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο.

Εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Βγήκε ένταλμα σύλληψης και του φόρεσαν χειροπέδες. Μαζί με τον 53χρονο συνελήφθη και ένας 42χρονος φίλος του που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Και οι 2 κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

Μητέρα 12χρονης: Αν βγει έξω ελεύθερος, θα τον θάψω

Η μητέρα της μίλησε στον Alpha για τον κατηγορούμενο: «Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος -γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει- εγώ η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα