Μάρθα Καραγιάννη: «Κανονικά θα γίνει η αποτέφρωση- Η άδεια έχει παρθεί» λέει ο Δημήτρης Σούρας

Η επιθυμία που είχε η Μάρθα Καραγιάννη να αποτεφρωθεί η σορός της, θα πραγματοποιηθεί καθώς οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της κατάφεραν να πείσουν τις Αρχές.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο star.gr ο στενός φίλος της αείμνηστης ηθοποιού και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας: «Κανονικά θα γίνει η αποτέφρωση. Η άδεια έχει παρθεί».

Την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η πολιτική κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, στο Α’ Νεκροταφείο.

Εκεί θα μιλήσουν, οι φίλοι, γνωστοί και οι δικοί της άνθρωποι, ενώ στη συνέχεια η σορός της θα φύγει με τη συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση.

«Μετά την καύση, θα παραλάβουμε το δοχείο με τη στάχτη και στη συνέχεια βάσει της επιθυμίας της Μάρθας, που και αυτή είναι καταγεγραμμένη, όταν έρθει η στιγμή θα σας πούμε τι ακριβώς θα γίνει…», ανέφερε ακόμη ο γνωστός ψυχίατρος.

Ο Δημήτρης Σούρας αναφέρθηκε και στη βαθιά πίστη της μεγάλης κινηματογραφικής σταρ. «Η Μάρθα πίστευε πολύ στον Θεό. Τον έψαχνε τον Θεό. Ήθελε να μάθει, να γνωρίσει, διάβαζε, φιλοσοφούσε, άκουγε και συζητούσε… Είχε μεταφυσικές ανησυχίες, ωστόσο ήταν πολύ εναντίον των τελετουργικών, που δεν έχουν σχέση με τη θρησκευτικότητα και τον Θεό, αλλά με το ίδιο το τελετουργικό. Εμείς σεβόμενοι την επιθυμία της και επειδή έχει καταγραφεί αυτή, θα τα κάνουμε όπως ακριβώς τα είπε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρθα Καραγιάννη, Κανονικά, Δημήτρης Σούρας,martha karagianni, kanonika, dimitris souras