Μάνος Δασκαλάκης: Μια κακή γείτονας έκανε καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας (VID)

Μεταξύ άλλων, ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να απαντήσει και σε κάτι που μόλις την Παρασκευή 1η Απριλίου έγινε γνωστό, ότι δηλαδή η υπήρξε καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας από το 2014!

Ο ίδιος, όμως, διέψευσε ότι κακοποιούταν η Τζωρτζίνα από τη μητέρα της.

Όπως είπε ο Πέτρος Κουσουλός, ο Μάνος Δασκαλάκης τού είπε off the record, πως η επίμαχη καταγγελία είχε γίνει από μια κακή γειτόνισσα που δεν τους χώνευε καθόλου και πως από τη διερεύνηση της υπόθεσης, δεν προέκυψε κάτι.

«Δεν κακοποιούσε τα παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά για τη

Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται, ότι, όπως είπε την Παρασκευή 1η Απριλίου στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στο «ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, που έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις γύρω από το διαφαινόμενο «έγκλημα του αιώνα», στην Πάτρα, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού.

Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται ο έλεγχος δεν κατέληξε κάπου…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή!

Η αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στα λάθη και τις παραλείψεις που είχαν γίνει με τις υποθέσεις θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα