Λύγισε στην Πόλη ο Ολυμπιακός, σε πέμπτο παιχνίδι η σειρά με τη Φενέρ

Σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε αυτή τη φορά στην Πόλη, βλέποντας τη Φενερμπαχτσέ να ισοφαρίζει τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague σε 2-2.

Η σειρά γυρίζει πίσω στο ΣΕΦ (9/5), όπου και θα κριθεί η ομάδα που θα προκριθεί στο φάιναλ φορ του Κάουνας.

Οι

Πειραιώτες «έπεσαν» με το τελικό 73-69 από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο Game 4 και πλέον ο πέμπτος μεταξύ τους αγώνας παίρνει τον χαρακτήρα «τελικού».

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στο παρκέ, με την άμυνα σε πρώτο πλάνο και για τις δύο ομάδες.

Το ματς ήταν… θρίλερ μέχρι το τέλος, αλλά οι Πειραιώτες που είδαν τους ψηλούς τους να χρεώνονται νωρίς με φάουλ, «πλήρωσαν» την αστοχία από τη γραμμή του τριπόντου (7/25).

Ο Σακίελ ΜακΚίσικ είχε 20 πόντους και με δικά του τρίποντα στο τέλος «κρατούσε» τον Ολυμπιακό, όταν ο Πιερ πέτυχε τρία μεγάλα τρίποντα για την ομάδα του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στην Ulker Sports Arena, τα οποία έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

O Βεζένκοφ έμεινε στους 2 πόντους, ο Σλούκας στους 3, ο Πίτερς στους 2, με τον Φαλ και τον Κέιναν να μετρούν από 12 πόντους.

Οι Πιερ (17π., με 4/6 τρίποντα) και Ντόρσεϊ (16π.) ήταν οι κορυφαίοι της Φενερμπαχτσέ που πήρε ενέργεια από την… κολασμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί της.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 32-33, 48-49, 73-69

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λύγισε, Πόλη, Ολυμπιακός, Φενέρ,lygise, poli, olybiakos, fener