Λοβέρδος: Τον Γιάννη Ιωαννίδη δεν τον κλαις, τον καμαρώνεις, τον θαυμάζεις – Πώς να σε αποχαιρετήσω αδελφέ μου;

Με μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε σήμερα (04/10) τον «ξανθό» ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας πως «τον Γιάννη Ιωαννίδη δεν τον κλαις. Τον καμαρώνεις, τον θαυμάζεις, τον αγαπάς για πάντα».

«Πώς να σε αποχαιρετήσω αδελφέ μου, μαχητή της πρώτης γραμμής, συναθλητή, δάσκαλε, φίλε μου παντοτινέ; Με ποια λόγια μπορεί κανείς να κλάψει το φευγιό του τεράστιου Γιάννη Ιωαννίδη; Τον Γιάννη Ιωαννίδη δεν τον κλαις.

Τον καμαρώνεις,

τον θαυμάζεις, τον αγαπάς για πάντα» έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Α. Λοβέρδος.

Υπενθυμίζεται, πως ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 78 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τον αθλητικό και όχι μόνο κόσμο.

Ο «ξανθός» εκλεγόταν βουλευτής Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ από το 2004 μέχρι το 2015, ενώ είχε διατελέσει υφυπουργός αθλητισμού, αλλά και Παιδείας.

Πως να σε αποχαιρετήσω αδελφέ μου, μαχητή της πρώτης γραμμής, συναθλητή, δάσκαλε, φίλε μου παντοτινέ; Με ποια λόγια μπορεί κανείς να κλάψει το φευγιό του τεράστιου Γιάννη Ιωαννίδη; Τον Γιάννη Ιωαννίδη δεν τον κλαις. Τον καμαρώνεις, τον θαυμάζεις, τον αγαπάς για πάντα. pic.twitter.com/VJxbDNicp3

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) October 4, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα