Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Η αστάθεια της στις Χρυσές Σφαίρες δύο ημέρες πριν τον θάνατό της – Δείτε βίντεο

Σοκ και θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίσα Μαρί, το βράδυ της Πέμπτης (12/1) σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Δύο ημέρες νωρίτερα η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ είχε δώσει το «παρών» στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που έφεραν στη δημοσιότητα τα σχετικά βίντεο έκαναν λόγο για «αστάθεια».

Στο πρώτο από τα βίντεο φαίνεται η κόρη του βασιλιά της ροκ εν ρολ να ζητά

από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, «να σου κρατήσω το χέρι» ενώ μιλά σε δημοσιογράφο του καναλιού ExtraTV για την ταινία «Έλβις» που αφορά την ζωή του πατέρα της με πρωταγωνιστή τον Όστιν Μπάτλερ.

Αν και στο βίντεο φαίνεται η αδιαθεσία της, η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη συζητώντας και για την ταινία αλλά και για τον καιρό στην Καλιφόρνια.

Lisa Marie Presley was rushed to the hospital on Thursday after reportedly suffering cardiac arrest. Just two days ago, she appeared a bit unsteady on the red carpet at the #GoldenGlobes.

The latest: https://t.co/juXPWBQj4G pic.twitter.com/mxkEp98rSU

— ExtraTV (@extratv) January 12, 2023

Σε δεύτερο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post φαίνεται η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ να περπατά στο πλευρό του Μπάτλερ με την αστάθειά της να είναι εμφανής.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στο TikTok αναρωτήθηκαν το βράδυ της Τρίτης «τι συμβαίνει με την Λίσα Μαρί;», «είναι καλά η Λίζα Μαρί;».

@elitedaily Austin. Butler. *bites lip* #GoldenGlobes #austinbutler #elvis #elvismovie ♬ f urself in vegas – SHIMA

Keywords
Τυχαία Θέματα