Λατινοπούλου για αστυνομική επιχείρηση στα προσφυγικά: «Γιατί δεν είχαν διαταγή να πυροβολήσουν…;»

"Ξαναχτύπησε" η γνωστή για τις ακραίες θέσεις της Αφροδίτη Λατινοπούλου, με ανάρτηση στο twitter σχετικά με την επιχείρηση της αστυνομίας στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου που διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία και πλέον έχει τον ρόλο της αντιπροέδρου στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αναρωτιέται γιατί οι αστυνομικοί δεν χρησιμοποιούν

σφαίρες στις επιχειρήσεις τους;

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου εμφανίζεται και πάλι στην επικαιρότητα, με μία προκλητική θέση, πιστή πάντα στο ακροδεξιό πνεύμα από το οποίο εμπνέεται.

Με ανάρτησή της αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των αστυνομικών στη χθεσινή επιχείρηση στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου συνελήφθη ένας σεσημασμένος που φέρεται να συνδέεται με την επίθεση στις εγκαταστάσεις του Real ενώ ταυτόχρονα έγιναν δεκάδες προσαγωγές με τις αστυνομικές δυνάμεις να δέχονται επίθεση από άτομα που είχαν «ταμπουρωθεί» μέσα στα κτήρια.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πρότεινε οι αστυνομικοί να πυροβολούν, όταν καλούνται να υπερασπιστούν τη ζωή τους, έστω και με πλαστικές σφαίρες.

Δείτε την ανάρτηση:

7 αστυνομικοί τραυματίες κ 2 εξ αυτών σοβαρά από τη χτεσινή επιχείρηση της αστυνομίας στα προσφυγικά της Λ Αλεξάνδρας.
Τους πετάγανε σίδερα, καδρόνια, τούβλα κ πέτρες.
Γιατί δεν είχαν διαταγή να πυροβολήσουν έστω με πλαστικές σφαίρες για να υπερασπιστούν τη ζωή τους;
Ακατανόητο.

— Latinopoulou (@latinopoulou) November 23, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λατινοπούλου, Γιατί,latinopoulou, giati