Κύπρος: Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία – Μητέρα παρέσυρε την 6χρονη κόρη της με τζετ σκι

Κύπρος: Οι καλοκαιρινές διακοπές και οι στιγμές ξεγνοιασιάς, κατέληξαν στην απόλυτη τραγωδία για μια οικογένεια.

Την Κύπρο έχει συγκλονίση η είδηση του τραγικού θανάτου ενός 6χρονου κοριτσιού, που σκοτώθηκε όταν έπεσε στη θάλασσα από το τζετ σκι που οδηγούσε ο πατέρας του και η μητέρα του το παρέσυρε.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (01/07), όταν μία οικογένεια Ρωσοϊσραηλινών, που έκανε διακοπές στην Κύπρο, ξεκίνησε

με το σκάφος της από τη Λεμεσό της Κύπρου με προορισμό την Πάφο.

Η οικογένεια ήθελε να απολαύσει τη θάλασσα και έκαναν μία βόλτα με τα τζετ σκι που είχαν μαζί τους στην παραλία Lady`s Mile. Στο ένα, οδηγός ήταν ο πατέρας με την 6χρονη κορούλα του ακριβώς από πίσω του και ακολουθούσε εκείνο με οδηγό τη μητέρα και συνοδηγό τον 8χρονο γιο τους.

Ωστόσο, οι χαρούμενες στιγμές εξελίχθηκαν στην απόλυτη τραγωδία, όταν για άγνωστο -ως τώρα λόγο- το τζετ σκι του πατέρα αναπήδησε, με αποτέλεσμα η 6χρονη να βρεθεί μέσα στο νερό, με τη μητέρα που επίσης οδηγούσε, να μην προλαβαίνει να αντιδράσει και να τραυματίζει το 6χρονο κορίτσι.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, αμέσως έσπευσαν λουόμενοι στην περιοχή και μετέφεραν το παιδί στην στεριά. Επίσης, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης γιατί είχε χάσεις τις αισθήσεις του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ασθενοφόρο, λιμενικό και αστυνομία έφτασαν στο σημείο. Τα τζετ σκι ρυμουλκήθηκαν στην ακτή, με το 6χρονο κορίτσι να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζεται αν οι γονείς είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οδηγήθηκαν στο ΑΤ για περαιτέρω διευκρινίσεις και την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν μαρτυρίες παραθεριστών.

*Με πληροφορίες από MEGA.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπρος, Αδιανόητη, – Μητέρα, 6χρονη,kypros, adianoiti, – mitera, 6chroni