Κένταλ Τζένερ: Η μαμά της, Κρις Τζένερ, την πιέζει να κάνει παιδί

«Θα μου στείλει μήνυμα τυχαία και θα πει “νομίζω ότι είναι ώρα”», είπε το διάσημο μοντέλο επικαλούμενο την πίεση που της ασκείται τελευταία από την μητέρα και μάνατζέρ της Κρις Τζένερ, η κατά καιρούς δηλώνει δημοσίως ότι επιθυμία της είναι να βλέπει την οικογένειά της να μεγαλώνει διαρκώς.

Μάλιστα, η Κρις Τζένερ έχει ήδη τόσα πολλά παιδιά και εγγόνια που μερικές φορές πασχίζει να ξεστομίσει όλα τα ονόματά τους. Παρ’ όλα αυτά νιώθει ότι η οικογένεια πρέπει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, με την προσθήκη νέων εγγονιών.

Ειδικότερα, η μικρότερη

κόρη της, Κάιλι που έχει ήδη δύο παιδιά, μιλώντας στο «E!» αποκάλυψε ότι η μητέρα της συχνά πυκνά την πιέζει να κάνει και άλλο παιδί. Την ίδια ώρα η αδερφή της Κένταλ εξομολογείται: «Θα μου στείλει μήνυμα τυχαία και θα πει “νομίζω ότι είναι ώρα”», είπε η Κένταλ με την ίδια όπως λέει να της απαντά πως: «Δεν εξαρτάται από μένα».

Η Κρις, η οποία ήταν μαζί της στη συνέντευξη είπε πως δεν ντρέπεται καθόλου λέγοντας απλά πως πρόκειται για «φιλική υπενθύμιση». Σύμφωνα με την Κένταλ, ούτε η Κάιλι βοηθάει, καθώς δέχεται αρκετή πίεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα