Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη: Αυτή είναι η εντυπωσιακή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Το Τριώδιο ανοίγει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και η Πάτρα έχει ήδη μπει σε αποκριάτικο κλίμα.

Το πρώτο ραντεβού για το φετινό Καρναβάλι της αχαϊκής πόλης δόθηκε στις 21 Ιανουαρίου στην πλατεία Γεωργίου Α’ με ένα χορευτικό δρώμενο από την ελληνογαλλική ομάδα σύγχρονου χορού, Synthesis 748 Dance Co και μία μουσική παράσταση με Έλληνες και ξένους δημιουργούς.

Λίγες ημέρες πριν είχε γίνει

γνωστό το όνομα της φετινήςς βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

View this post on Instagram

A post shared by Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη (@katerina_veneri_siouli)

Η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη, αθλήτρια στίβου της Παχαϊκής, είναι απόφοιτη της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής στο πρόγραμμα «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Κάθε χρόνο συμμετείχα στο Πατρινό Καρναβάλι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θέλω να εκπροσωπήσω την πόλη μου στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελάσουν αλλά και να διασκεδάσουν με πολύ κέφι και χορό», δήλωσε η εντυπωσιακή Κατερίνα.

Η μελαχρινή γοητεία σε συνδυασμό με το καταπράσινο βλέμμα και το αθλητικό κορμί της αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις κατά τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

View this post on Instagram

A post shared by Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη (@katerina_veneri_siouli)

Η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη έχει συμμετάσχει επίσης σε αρκετές καμπάνιες δημοφιλών αθλητικών εταιρειών ένδυσης, αναλαμβάνοντας ρόλο μοντέλου, καθώς και σε εκστρατείες για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα υγείας, όπως ο καρκίνος του μαστού.

View this post on Instagram

A post shared by (@kangoojumps_kvs_official)

Keywords
Τυχαία Θέματα