Κασσελάκης για Μιχαηλίδου: Εμφανίστηκε απρόσκλητη – Να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στην πέμπτη ημέρα του στο τιμόνι του κόμματος τα βάζει με μια ανάρτησή του με την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά και με τα ΜΜΕ.

Σε ανάρτησή του, επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση αναφέροντας ότι «εμφανίστηκε απρόσκλητη» στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, προσθέτοντας πως «την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική» και κατέληξε «Αλλά αφού

ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει:

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.
Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 28, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα