Καπουτζίδης: Τι είπε στις κάμερες για το σχόλιό του στον «αέρα» τoυ τελικού της Eurovision

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και την απάντηση που έδωσε κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision 2022 σε σεξιστικό σχόλιο που έλαβε.

«Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Οκ το τραγούδι αλλά μετρά και το συναίσθημα. Τους βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους εκεί πάνω και χτυπά η καρδούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει.

Ξέρουμε και το σχολιαστή

τους, ο οποίος ήταν σε καταφύγιο. Δεν γίνεται ψυχρά. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε για αυτό είχε τόσο μεγάλη διαφορά στο televoting», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για το σχόλιο που δέχθηκε, ανέφερε: «Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Αυτά τα λέμε όταν τα λέμε κι αν τα αναλύουμε και πολύ, χάνει την αξία του».

Παράλληλα ο ίδιος σημείωσε πως ήταν η πιο δύσκολη Eurovision, λόγω του ατυχήματος, που είχε:

«Να μην πω ψέματα ήταν η πιο δύσκολη Eurovision φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω την Μαρία Κοζάκου γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα σε βοηθά να δένεις τα κορδόνια ή να σου ανοίγει το μπουκάλι».

Σημειώνεται, πως με αφορμή το τραγούδι της Σουηδίας, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε μεταξύ άλλων τα εξής, το βράδυ του Σαββάτου 14/05:

«…κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ…».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καπουτζίδης, Eurovision,kapoutzidis, Eurovision