«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Το Twitter αποθεώνει τη σειρά – Ο ηθοποιός σε «κόντρα ρόλο» που εντυπωσιάζει

Το "Κάνε ότι κοιμάσαι" έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν και συνεχίζει να κερδίζει το κοινό, καθώς έχει ξεκινήσει να γίνεται μια τηλεοπτική συνήθεια τα βράδυα της Δευτέρας.

Χθες το βράδυ η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ δημιούργησε και πάλι ενθουσιασμό στο κοινό, όχι μόνο για το σενάριο και τα νουάρ στοιχεία αλλά και για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Η σειρά αναδεικνύει το θάρρος της νέας γενιάς, την πολυπλοκότητα της σύγχρονης

ζωής, αλλά και την εσωτερική δύναμη εκείνων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που αλλάζει.

Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο, ενώ όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Το χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινοβραδινό -διπλό- επεισόδιο οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, ο Νικόλας κατέρρευσε από την οικογενειακή τραγωδία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μοναδικό στήριγμά του οι φίλοι και οι αγαπημένοι μαθητές του. Την ίδια ώρα, η Άννα εστίασε στην έρευνα της Αστυνομίας στο βίντεο από το εσωτερικό κύκλωμα ασφαλείας, που δείχνει με λεπτομέρειες τη δολοφονία της συζύγου του Ευαγγελίας από τους αδίστακτους ληστές.

Στο τέταρτο επεισόδιο, μία ολόκληρη συμμορία τράβηξε τις υποψίες της αστυνομίας για την τραγική υπόθεση ληστείας και δολοφονίας της οικογένειας του Νικόλα. Η Άννα τού ζήτησε να θυμηθεί τις λεπτομέρειες από την καθημερινή τους ζωή τις τελευταίες εβδομάδες πριν τη ληστεία, καθώς υποπτεύτηκε ότι η σύζυγος του Νικόλα είχε ορισμένα μυστικά που η οικογένειά της αγνοούσε.

Ο “Μάκης” από το “Ευτυχισμένοι Μαζί” έχει εντυπωσιάσει το κοινό

Πέρα από την ερμηνεία του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο ηθοποιός που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα κολακευτικά σχόλια στο Twitter είναι ο Τάσος Γιαννόπουλος. Φαίνεται πως το κοινό έχει εντυπωσιαστεί από τον “κόντρα ρόλο” συγκριτικά με εκείνον που τον είχε συνηθίσει από το “Ευτυχισμένοι Μαζί”, όταν υποδυόταν τον “Μάκη Κοτσάμπαση”.

Αρκετοί χρήστες του Twitter εξέφρασαν δημόσια τον ενθουσιασμό τους από την ερμηνεία του και πόσο άρτια είναι η απόδοση του “κακού” χαρακτήρα από έναν ηθοποιό τον οποίο είχαν ταυτίσει με την κωμωδία.

Να σημειωθεί πως ο Τάσος Γιαννόπουλος υποδύεται τον “Ηλία Βανδώρο”, έναν τοκογλύφο, που βρίσκεται παντού χωμένος και η πραγματική του προστασία είναι ότι δουλεύει σαν “καρφί” για την Αστυνομία.

Δείτε αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

Έχω πάθει πλάκα από το πόσο καλός ηθοποιός είναι! #kaneotikoimasai pic.twitter.com/v8iPM2xoj1

— jojamaicamarley (@jojamaicamarley) September 19, 2022

Τασος Γιαννοπουλος ηθοποιαρα #kaneotikoimasai

— DG1979 (@dimitrisger2) September 19, 2022

Ο Τάσος Γιαννόπουλος από τους λίγους που παίζουν τόσο καλά και τη κωμωδία και το δράμα #kaneotikoimasai

— GPego (@GionoPego) September 19, 2022

Ο Τάσος Γιαννόπουλος από τους λίγους που παίζουν τόσο καλά και τη κωμωδία και το δράμα #kaneotikoimasai

— GPego (@GionoPego) September 19, 2022

Ποιος Βανδώρος ρε ; Θα είσαι για πάντα ο Μάκης Κοτσάμπασης της καρδιάς μου #kaneotikoimasai pic.twitter.com/Nu7IpkKAij

— Η Αβυσσαλέα (@avyssalea) September 19, 2022

Ο "Μάκης ο Κοτσάμπασης" στο ρόλο μαφιόζου στο #kaneotikoimasai είναι απλά Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ.#ert #ertflix

— Raoulito (@pafmix) September 19, 2022

δεν μπορώ να συνηθίσω τον Τάσο Γιαννόπουλο σε κακό ρόλο…Μια ζωή χαραγμένος ως Μακης Κοτσαμπασης πιάσε μια μπύρα #kaneotikoimasai

— Blue_sea Amalia #erwtasmeta#aggeliki (@Bluesea_amalia) September 19, 2022

Ο Τάσος Γιαννόπουλος είναι εξαιρετικός και σε δραματικούς ρόλους! #kaneotikoimasai

— Fagri (@Fagriiiii) September 19, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάνε, Twitter,kane, Twitter